Cum să nu-ți transformi corpul într-un depozit de deşeuri

Cum să nu-ți transformi corpul într-un depozit de deşeuri

6
770
0
Tuesday, 26 March 2019
publicmedia

Vrem, nu vrem, și în momentul în care gândesc, în corp se “naște” un deșeu. Deșeul este format din Apă, Radicali Liberi de Oxigen și CO2.

Acesta se formează în fiecare clipă cât Homo Sapiens trăiește, pentru funcționarea oricărui organ sau o altfel de acțiune, muscular este necesar combustibilul ATP, adenozintrifosfatul, combustibil produs prin reacția dintre Glucoză și Oxigen, care va genera și DEŞEUL.

Deșeul va fi preluat de către Limfă și pus pe calea eliminării prin Piele (transpirația), Plămân (respirația) și Urina, dar în momentul în care mănânc mai apare un deseu prin partea nedigerabilă a alimentului, care va fi eliminat prin fecale.

Deci, mai pe românește, cam asa funcționează sistemul nostru de eliminare a deșeurilor, de EPURARE am putea să-i spunem, recunoscut prin termenul, folosit gratuit, de Detox.

Acum apare bineînțeles întrebarea dacă suntem dotați cu o astfel de opțiune.

Ce Înseamnă Tot Zgomotul Care Mă Înconjoară Cu Detoxul?… produse, prafuri, pilule, smooth-uri și alte storsături minune care ne “curăță”…

Da, ne curăță, de bani bineînțeles, pentru că nu vom rămâne decat cu visul după “Fata Morgana”, căzând în capcana comercialului informațional… că doar v-o fi si costat ceva, pană când vor face parte dintr-un program “electoral” al guvernului, precum “cornul și laptele” la școlari.

Acum să punem puțin lucrurile în ordine, pentru faptul că respirăm, gândim, dormim, citim, în fiecare miime de secundă multe organe lucrează în noi, alimentate cu ATP. Formarea ATP-ului din Glucoză și Oxigen și consumul acestuia vor genera deseuri preluate de Limfă.

Din total lichid în corp, Limfadetine 75%, circulă FIX 100% prin tot corpul prin intermediul unui sistem de vase limfatice precum cel sangvin, DAR nu are pompă, doar sângele are pompă Inima… “Pentru Limfă Creatorul a găsit Sold Out la magazinul de pompe?!”

Limfa “a fost lansată în piața corpului uman” cu spotul publicitar Mișcarea Mișcă Limfa, deci toată structura sistemului muscular, prin contractie exercită o presiune asupra pereților vaselor limfatice, determinând astfel deplasarea lichidului limfatic și antigravitațional, înlesnind astfel transportul deseurilor către căile de evacuare.

Ei, dragii mei, cum i-am spus?… spot publicitar… aha!… pentru ca aceasta este și atitudinea multora față de mișcare… “publicitate”, adică doar vorbe, nu fapte practice (pentru că mă auto-hipnotizez cu NU AM TIMP), punem în discuție a începe viața zilnic cu 30 de minute mișcare fizică, în care să includă și 10 minute la o intensitate mai ridicată a efortului și uite așa, pe neștiute, se “colmatează” Limfa, apare inflamația, apare boala, dar mișcarea de cele mai multe ori tot nu apare, pentru ca apare medicina modernă cu pilula… altă publicitate, de multe ori.

Ok, am lămurit-o cu “detoxul”, obligatoriu necesar de a exista în ceea ce poate face organismul meu, DAR fără să mănânc, acum voi trece și la cele “de ale gurii”.

Bineînțeles, apare o altă categorie de deșeu în corp, care trebuie eliminat prin fecale, din acest moment apare Reală viața sănătoasă.

Pentru a funcționa acest departament al organismului de eliminare a deșeurilor, mai “pe scurtătură”, din total necesar ce mănânc zilnic, TREBUIE să fie 50% vegetale,  mai puțin grăsime animală (NU am spus deloc, să ne fie clar!), să nu am mai mult de 3 mese pe zi, toate incluzând ŞI vegetale. Vegetalele nu vor veni la masă singure, vor veni la brat cu doctor FIBRA, fibra care, în intestinul gros, odată se va comporta ca un aspirator de chimie și a doua oară ca un “măturoi în mațe”, evitând astfel constipația, deci deșeul este eliminat.

Apoi vin în întâmpinarea unei digestii ușoare și reconstructive, cu aplicarea corectă a ASOCIERII alimentelor, Carnea cu Legumele (fără amidonoase), Carbohidrații cu Legumele, Oleaginoasele cu Fructele și Cerealele și NU vom asocia proteine de origini diferite între ele.

La trezire, obligatoriu, să consum o cană cu apă călduță pe stomacul gol și la culcare să fi servită o cină ușoară, cu 1-2 ore mai devreme.

Să devenim cei mai zgârciți contribuabili la covrigării, produse procesate industrial, “zahăr”, făină albă, alcool, fast food.

Să facem să existe ziua în care, fără probleme, vom putea trăi consumând NUMAI 2 mese, formate, la fiecare masă, din cel putin 50% vegetale negatite, la interval de 4 ore intre ele, astfel încât până la prima masă de a doua zi să-mi rămână un interval de pauză alimentară de 16 ore. Se va declansa AUTOFAGIA, adică celula va incepe să se hrănească cu propriile resturi/deseuri acumulate sau, altfel spus, se “auto-curăță” de propriile deșeuri. Acest fapt a primit Maximă recunoaștere academică științifică prin acordarea premiului Nobel pentru Medicină în 2016 celui care a reușit să o dezvăluie întregii omeniri, profesorului cercetător, japonezul Yoshinori Ohsumi.

Bineînțeles, nu va fi nici o problemă când, ocazional, în viața noastră apar mesele mai pe tradițional, șmecheria este a nu uita de cuvântul MODERAȚIE, urmată a doua zi cu reactivarea celor bune, adică celor necesare evacuării deșeurilor, MIŞCARE, HIDRATARE, VEGETALE.

În traducere liberă, cam acesta este Adevărul despre “detox”, adică, mai corect spus, printr-un stil de Viată Sănătos, Homo Sapiens are capacitatea de a-și elimina SINGUR deșeurile.

La Vita E Bella!… cu IMPACT FM REGIONAL

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania