a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
Impact FM te provoacă la premii în Suceava!

Impact FM te provoacă la premii în Suceava!

6
1192
0
Tuesday, 26 June 2018
concursuri

Un mesaj important pentru cei din Jud. Suceava! Sucevenii pot câștiga în fiecare zi 2 pizza și un meniu crispy de la Dopo Poco! 

Dacă ai citit corect? DA! În fiecare zi Impact FM alături de Dopo Poco oferă 2 pizza și un meniu crispy, un premiu pentru un ascultător vigilent. În fiecare zi la Impact FM România, pe frecvența cu premii, 107.2 FM, ai șansa să câștigi premiul Dopo Poco!

Tot ce trebuie să faci este să completezi rubricile de mai jos, să stai cu telefonul pe aproape și să răspunzi la una dintre întrebările pregătite pentru concurs. În orice secundă te putem suna să te anunțăm că ai CÂȘTIGAT!

  1. Unde s-a deschis primul Dopo Poco din oraș?   Nu ai aflat?! La EGROS!
  2. Cât de mare este pizza de la Dopo Poco? Nu știai?! Diametrul 36 de cm și are 970 g.
  3. Cum poți să beneficiezi de reducerea de 10%? Vino și fă cumpărături de la standul Dopo Poco sau PETRU din noul Complex Comercial Egros, păstrează bonul și ai 10% reducere la comenzile la domiciliu!
  4. Care e valoara minimă a comenzii? Valoare minimă?! 🙂 25 de lei!
  5. Care este numărul de telefon Dopo Poco? Nu l-ai reținut?! 0751 888 000

Înscrie-te chiar acum!

Căsuțele marcate cu * sunt obligatorii.

Citește NOTA DE INFORMARE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Dopo Poco s-a remarcat datorită calității serviciilor și a profesionalismului cu care consumatorii au fost tratați de fiecare dată când au apelat la serviciile de catering. Ne găsiți și în Suceava.

Echipa Dopo Poco este formată din oameni ce își iubesc meseria și pun suflet în tot ceea ce fac, oferind cumpărătorilor servicii de calitate, mereu adaptate la nevoile și dorințele lor. Eforturile constante oferă o  experienţă culinară unică, la cel mai bun raport între ceea ce primești și ceea ce plătești.

Diversitatea produselor este menită să satisfacă și cele mai pretențioase gusturi! Meniul cuprinde zeci de sortimente de pizza, preparate din pui, salate, fast-food și platouri asezonate cu cele mai aromate sosuri. Pentru un sfârșit de masa dulce, poți comanda unul dintre cele mai delicioase deserturi Dopo Poco.

Sistem simplu de comandă și livrare a preparatelor (livrări la domiciliu + catering pentru evenimente), îți oferă o masă caldă în orice moment al zilei.

Detalii despre meniul Dopo Poco găsiți pe www.dopopoco.ro.

 

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania