a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
Dorna Medical a primit două distincții remarcabile la Gala Excelenței

Dorna Medical a primit două distincții remarcabile la Gala Excelenței

8
133
0
Thursday, 07 November 2019
vatra dornei
Dorna Medical a primit două distincții remarcabile la Gala Excelenței în Afaceri 2019. La cea de-a 29-a ediție a evenimentului, organizat de  Camera de Comerț și Industrie Suceava, compania medicală Dorna Medical a fost recompensată cu un trofeu de excelență. De asemenea, Dorna Medical a obținut și Locul I în Topul Firmelor din județul Suceava.
Încă de acum 21 de ani, de când a fost fondată, compania Dorna Medical a mizat pe servicii medicale premium și aparatură ultraperformantă, precum și o selecție riguroasă a celor mai buni specialiști din domeniu. În contextul dat, recunoașterea succesului a venit consecință firească.
La Gala Excelenței în Afaceri 2019, Dorna Medical a obținut cele două distincții remarcabile. Dorna Medical a fost reprezentată la eveniment de către Roman Boca, managerul general Dorna Medical și de Tatiana Ciuntu, directoarea companiei medicale.
Gala Excelenței în Afaceri 2019 a avut loc la data de 1 noiembrie 2019, în cadrul unei ceremonii fastuoase care a avut loc la Conacul Domnesc din Suceava, în prezența autorităților locale, județene, reprezentanți ai Guvernului în teritoriu și a antreprenorilor din județul Suceava.
Pentru comunitatea de afaceri din Bucovina, în special, și pentru cea din România, în general, acest eveniment a devenit unul de referinţă, constituind cartea de vizită a succesului şi a performanţei în afaceri.

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania