a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
De Crăciun EGROS își premiază clienții

De Crăciun EGROS își premiază clienții

Like
480
0
Friday, 02 December 2016
publicmedia

Moș Crăciun aduce cadouri la EGROS mai repede decât te aștepți!

Până pe 23 decembrie poți câștiga unul dintre premiile oferite de centrul comercial, care îți va face sărbătorile mai frumoase!

img_4914Pentru că decembrie este luna cadourilor, iar la EGROS găsești tot ce îți dorești pentru familia și prietenii tăi, acum ai șansa să beneficiezi și de un premiu pentru tine.

Dacă cumpărăturile tale depășesc suma de 30 de lei, tot ce trebuie să faci este să introduci un talon cu datele de pe bonul fiscal în urna special amenajată în interiorul complexului.

Se pot câștiga prin tragere la sorți trei mașini de spălat, două televizoare LED sau premiul cel mare, un autoturism Renault Clio Life. De asemenea, zilnic vor fi cadouri surpriză.

În Complexul Comerical EGROS clienții pot găsi produse de marochinarie, îmbrăcăminte, încălțăminte, dar și curățătorie chimică. Pe lângă toate acestea, aici găsești ateliere de retuș, loc de joacă pentru copii, fast-food sau patiserie. Gama diversificată de produse la un preț accesibil oferă confortul necesar unei sesiuni de cumpărături pentru toată casa.

Atât clienții, cât și comercianții se pot simți în siguranță deoarece complexul este dotat cu centrală de alarmare la incediu și sisteme de detecție și supraveghere video.

EGROS este situat într-o zonă comercială foarte bună, în Baza 3, vis-à-vis de Carrefour Felicia Iași.

df4532aa99a0f1b7ee3fe089978a5cce_l

Leave a Reply

Your email address will not be published.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania