Decembrie aduce în România o traducere valoroasă

Decembrie aduce în România o traducere valoroasă

5
98
0
Monday, 17 December 2018
publicmedia

Ascultă Liber după 4 de la 11.30 și 16.30

Decembrie aduce în România o traducere valoroasă. Cartea ”Marele Tot” explică și dezvoltă unele din cele mai importante controverse din lumea științei. Vorbim azi despre o carte care împlinește pofta curioșilor despre unele dintre secretele nașterii universului. Chestii serioase deci în volumul semnat de Sean Caroll și publicat în colecţia Mathesis a Editurii Herald.

Sean Michael Carroll este cosmolog şi profesor de fizică specializat în mecanică cuantică, gravitaţie, cosmologie, mecanică statistică şi bazele fizicii. Domenii despre care nu vorbești chiar așa, dimineața la cafea, dar care sunt fascinante prin faptul că explică lucruri despre care ne mai întrebăm uneori. Autorul este și profesor cercetător în cadrul Departamentului de Fizică al Institutului de Tehnologie din California și a publicat în reviste de specialitate studii recunoscute și apreciate. Să-l credem deci pe cuvânt că știe ce zice.

”Marele Tot” propune pentru cititori o călătorie în niversul microscopic şi în cel macroscopic, pentru a ne înţelege pe noi şi lumea în care trăim. Legile fundamentale pe care se bazează funcționarea Universului sunt puncte de plecare către o mai bună înțelegere a ceea ce guvernează existența umană. Și nu trebuie să fii prea savant ca să te gândești la un moment dat în viața ta, sincer, la întrebarea despre sensul vieții. Poate cel mai spectaculos capitol al cărții este dedicat misterului conștiinței, și asta aduce plus valoare unui volum care promite deschideri de minte garantate.

”Marele Tot” are parte de o lansare oficială, pe 18 decembrie, în București unde se va discuta deschis despre lumea înconjurătoare și profunzimile ei. Ce este important e că de luna asta în toate librăriile putem citi informații prețioase care pun la punct orice curiozitate am avea despre misterele științei. Atât cât poate o carte să o facă.

Comments are closed.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania