Declarații șocante ale lui Mihai Chirica, după ce au fost interzise artificiile la Sărbătorile Iaşului

Declarații șocante ale lui Mihai Chirica, după ce au fost interzise artificiile la Sărbătorile Iaşului

1
131
0
Tuesday, 16 October 2018
iasi

Primarul municiului Iași, Mihai Chirica, a lansat acuzații șocante, spunând că nu poate organiza un foc de artificii din cauza ”presiunilor politice nepermise” și a dat vina pe așa numiții ”lideri neocomuniști” și pe liderul PSD Liviu Dragnea. Chirica a mers mai departe cu politizarea și a anunțat că va trage artificii pe banii săi la dispariţia fiecărui ”lider neocomunist” din România.

Lucrurile sunt în realitate mai simple și se pare că au fost cauzate de o mică omisiune organizatorică. Artificiile urmau să încheie concertul organizat în Piaţa Palatului Culturii din Iaşi, la finalul sărbătorilor oraşului. Poliţia judeţului Iași a notificat însă municipalitatea că autorizaţia emisă de ISU şi-a pierdut valabilitatea și nu s-a făcut nimic pentru înnoirea sa, așa că focul de artificii ar fi fost ilegal.

Primăria Iaşi a anunţat în cursul serii de luni că renunţă la focul de artificii de 11 minute programat la finalul sărbătorilor, pentru a nu fi în ilegalitate. Primarul ieșean nu și-a cerut scuze obișnuite pentru încurcătură, ci a preferat să transforme incidentul într-un mesaj politic incendiar.

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania