a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
Delegație a județului Suceava, în vizită oficială în Landul Steiermark (Stiria) din Austria

Delegație a județului Suceava, în vizită oficială în Landul Steiermark (Stiria) din Austria

5
191
0
Wednesday, 13 March 2019
suceava

O delegație a județului Suceava, condusă de președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, s-a aflat într-o vizită oficială în Landul Steiermark (Stiria) din Austria și a avut întâlniri la nivel înalt cu oficialități austriece.

Programul a fost organizat de un grup de parlamentari austrieci care a fost prezent în județul Suceava, în Bucovina, la începutul lunii octombrie a anului trecut, când s-au purtat discuții și au fost lansate mai multe propuneri de colaborare.

Delegația suceveană a purtat discuții cu viceguvernatorul landului Steiermark, Michael Schickhofer, cu consulul onorific al României în Austria, Andreas Bardeau, iar la Parlamentul landului din Graz a avut o întâlnire cu președintele Gerhard Kurzmann.

Totodată, delegația suceveană a fost primită și de reprezentanți ai Primăriei Fuerstenfeld. „Am fost la Aeroportul din Graz unde am discutat despre posibilitatea de a fi introduse curse aeriene Suceava – Graz. Tot aici am avut mai multe discuții tematice, pe sănătate, turism, silvicultura și mediul de afaceri, învățământ”, a declă Gheorghe Flutur.

El spune că împreună cu primarii din Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc și Gura Humorului a participat la întâlni cu primari din mai multe localități din regiune, pentru un schimb de experiență, axat în special pe modul în care, prin organizarea de tip asociativ, se pot promova proiecte importante pentru dezvoltarea localităților și a județului Suceava.

„De menționat este că în cadrul acestor întâlniri am discutat despre perfectarea unui parteneriat de colaborare între județul Suceava și Landul Steiermark (Stiria) și, pornind de la faptul că avem o serie de puncte comune, propunem pentru început o colaborare pe mai multe domenii, pe care le considerăm de interes comun: administrație publică, turism, sănătate, învățământ, cultură, transport aerian și silvicultură”, a mai spus Gheorghe Flutur.

Landul Steiermark (Stiria) este unul dintre cele mai mari din Austria, al doilea ca suprafață, fiind într-o zonă cu cele mai variate forme de relief și deosebit de atrăgătoare pentru turiști.

 

 

 

 

 

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania