Deputatul Emanuel Havrici vine la Impact FM Regional

Deputatul Emanuel Havrici vine la Impact FM Regional

4
222
0
Friday, 22 March 2019
suceava

Deputatul PSD Emanuel Havrici vine astăzi, 22 martie 2019, de la ora 18:00, la emisiunea Uliţele Oraşului, de la Impact FM Regional.

Ascultătorii Impact FM îi pot adresa întrebări pe adresa de e-mail: office@impactfm.ro, pe contul de facebook: Impact FM Romania sau prin telefon sau SMS la: 0748 418 044.

Ulițele Oraşului este o emisiune realizată de Dorin Moldovan, un jurnalist cunoscut prin abordarea aleșilor din administrația publică și prin tenacitatea cu care susține ideea pentru o reușită administrativă în Bucovina.

Ulițele Orașului, un talk–show săptămânal de Impact!

A fost conceput, în special, ca un talk-show economic și administrativ, dar nu vor lipsi dezbaterile pe teme sociale, de învățământ și cultură sau politice.

Necesitatea dialogului, a dezbaterii și a soluțiilor găsite în urma unor confruntări de idei, toate se regăsesc în cadrul talk-show-ului Ulițele Orașului.

Se poate asculta pe frecvențele Impact FM Regional: 107,2 FM – Suceava, 93,5 FM – Gura Humorului, 107,2 FM – Câmpulung Moldovenesc sau 91,4 FM – Vatra Dornei, de luni până vineri, de la ora 18:00.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania