a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
Liderul Alianței Sindicatelor din Invățămant Suceava, Giani Leonte, vine la Impact FM Regional

Liderul Alianței Sindicatelor din Invățămant Suceava, Giani Leonte, vine la Impact FM Regional

15
143
0
Saturday, 07 March 2020
suceava

Liderul Alianței Sindicatelor din Invățămant Suceava, Giani Leonte, vine la Impact FM Regional, joi, 12 martie 2020, după ora 18:00. Ascultătorii Impact FM Regional îi pot adresa întrebări invitatului emisiunii Uliţele Oraşului prin e-mail: office@impactfm.ro, prin SMS: 0748.418.044, în direct la numarul de telefon: 0330.564.900 sau pe pagina de Facebook: Impact FM Judetul Suceava.

Uliţele Oraşului  este o emisiune realizată de Dorin Moldovan, un jurnalist cunoscut prin abordarea aleșilor din administrația publică și prin tenacitatea cu care susține ideea pentru o reușită administrativă în Bucovina.

Ulițele Orașului, un talk–show săptămânal de Impact!

A fost conceput, în special, ca un talk-show economic și administrativ, dar nu vor lipsi dezbaterile pe teme sociale, de învățământ și cultură sau politice.

Necesitatea dialogului, a dezbaterii și a soluțiilor găsite în urma unor confruntări de idei, toate se regăsesc în cadrul talk-show-ului Ulițele Orașului, cu Dorin Moldovan.

Ulițele Orașului se poate asculta pe frecvențele Impact FM Regional: 107,2 FM Suceava, 93,5 FM Gura Humorului, 107,2 FM Câmpulung Moldovenesc sau 91,4 FM Vatra Dornei, de luni până vineri, de la ora 18.00.

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania