Categories
suceava

Deputatul Pro România, Emanuel HAVRICI, la Impact FM Regional

Deputatul Pro România, Emanuel HAVRICI, vine astăzi, 12 iunie 2020, de la ora 18:00, la Limita Răbdării, la Impact FM Regional.

Ascultătorii Impact FM Regional îi pot adresa întrebări în direct: 0330.564.900, prin SMS: 0748.418.044, prin e-mail: office@impactfm.ro sau pe pagina de Facebook: Impact FM România, unde ne puteți urmări și LIVE.

Limita Răbdării, o emisiune realizată de Dorin Moldovan, jurnalist cunoscut prin abordarea aleșilor și prin tenacitatea cu care susține ideea pentru o reușită administrativă în Bucovina.

A fost conceput, în special, ca un talk-show economic și administrativ, dar nu vor lipsi dezbaterile pe teme sociale, de învățământ și cultură sau politice. Necesitatea dialogului, a dezbaterii și a soluțiilor găsite în urma unor confruntări de idei, toate se regăsesc în cadrul emisiunii Limita Răbdării, un talk-show de Impact!

Se poate asculta pe frecvențele Impact FM Regional: 107,2 FM – Suceava, 93,5 FM – Gura Humorului, 91,4 FM – Vatra Dornei sau 107,2 FM – Câmpulung Moldovenesc.