a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
Deschiderea Centrului „Marele Ars“ de la Iaşi, amânată

Deschiderea Centrului „Marele Ars“ de la Iaşi, amânată

10
146
0
Wednesday, 09 October 2019
iasi

Ministrul Sorina Pintea taie azi panglica similară de la Timişoara. „Pentru că Ministerul Sănătăţii a asigurat dotarea şi doamna ministru s-a implicat în tot ceea ce înseamnă construcţia şi funcţionarea lui, ne dorim ca ea să fie de faţă în momentul deschiderii“, explică amânarea managerul de la „Sf. Spiridon“. Cine îşi asumă însă dacă azi sau mâine un mare ars moare cu zile?

Astăzi se va inaugura Centrul de arşi de la Timişoara, cu o întârziere de aproape două săptămâni de la ultimul anunţ ministerial. La Iaşi, deşi Centrul „Marele Ars“ este gata, deschiderea este amânată pe motiv că agenda ministrului Sănătăţii, Sorina Pintea, este foarte încărcată. „Pentru că Ministerul Sănătăţii a asigurat dotarea cu echipamente a acestui centru şi doamna ministru s-a implicat în tot ceea ce înseamnă construcţia şi funcţionarea lui, ne dorim ca domana ministru să fie de faţă în momentul deschiderii. Curând, vom stabili împreună cu doamna ministru şi Direcţia de Sănătate Publică Iaşi data inaugurării, pe care o vom comunica către media şi ieşeni“, a declarat ec. Ioan Bârliba, managerul Spitalului Clinic de Urgenţe „Sfântul Spiridon“ Iaşi.

Aceasta ar fi cea de-a 17-a amânare de deschidere a Centrului „Marele Ars“ de la Iaşi. Precizăm că viitoarea Clinică a Marelui Ars de la Iaşi va avea în componenţă 20 de paturi, din care 5 paturi vor fi destinate sctrict marilor arşi. Aceste cinci paturi sunt izolate complet în boxe a câte aproximativ 25 de metri pătraţi. Celelalte 15 paturi sunt destinate arşilor mediu, cu suprafaţă afectată în proporţie de 20%. De asemenea, vor fi 5 paturi pentru sectorul postoperatoriu. Până acum, conducerea spitalului susţine că întreg corpul medical de la această clinică a urmat trei stagii de perfecţionare la Paris şi Lyon, Franţa.

Sursa: Ziarul de Iași

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania