Destinație de Weekend ANIVERSAR! Pensiunea Vranis!

Destinație de Weekend ANIVERSAR! Pensiunea Vranis!

6
258
0
Friday, 23 November 2018
concursuri

Radio Impact FM s-a născut în județul Suceava în anul 2003, pe 24 noiembrie, la Gura Humorului! 

Impact FM s-a reinventat în decembrie 2015 printr-o abordare fresh de radio, campanii radio, premii oferite către ascultători, programe și rubrici realizate de o nouă echipă. Impact FM este în Jud. Suceava- 107,2 FM: 93,5 FM (Gura Humorului), 91,4 FM (Vatra Dornei), 107,2 FM (Câmpulung Moldovenesc), 97,6 FM (Târgu Neamț), dar şi în Iaşi prin frecvenţa 88,4 FM.

Cu un target cuprins între 15 şi 49 ani, mergem pe un format muzical CHR (Contemporary Hit Radio), alternat cu informaţii locale, regionale şi naţionale, transmisiuni LIVE, studio mobil, știri și interviuri publicitare, astfel încât să aducem ascultătorului în timp real o imagine completă a evenimentelor cotidiene.

La 15 ani de radio,  Impact FM te trimite la munte alături de o persoană dragă pentru trei zile de relaxare, răsfăț și aer curat. Ai posibilitatea să câștigi o mini-vacanță pe care să o programezi din timp pentru anul 2019. Tot ce trebuie să faci este să completezi rubricile de mai jos și să aștepți să fii sunat.

Premiile constau în week-end-uri în Neamț și Bucovina pentru 2 persoane (cazare la alegere pentru vineri-duminică, în perioada 15 ianuarie 2019 – 15 aprilie 2019). Rezervarea este obligatorie, în funcție de disponibilitatea locațiilor. 

Impact FM nu oferă bani în loc de premiile câștigate ascultătorilor care vor să beneficieze în altă modalitate de premiul câștigat.

IMPACT FM nu va suporta eventualele costuri legate de transport sau mâncare. 

Numele câştigătorilor concursului vor fi anunţate pe pagina de Facebook, site și în rețeaua IMPACT FM!

La Pensiunea Vranis din Sadova poți găsi tot ce îți dorești, astfel încât weekend-ul tău să fie așa cum ți-ai imaginat. Ai ocazia să îți organizezi planurile în funcție de ceea ce îți dorești să vizitezi, de activitățile pe care poți să le desfășori în inima munților sau după  cum vrei să petreci timpul tău liber, iar toate acestea cu ajutorul personalului primitor din cadrul pensiunii Vranis, dar și cu un nou concurs Impact FM care îți oferă șansa să câștigi un weekend în Bucovina pentru 29, 30 septembrie, 1 octombrie 2017.

Pensiunea este deschisă din 2013 și dispune de toate utilitățile necesare ca tu să ai parte de tot confortul dorit, fiind clasificată la 5 margarete.

Aici se pot organiza de la excursii cu prietenii, până la vacanțe în familie sau chiar mai mult, teambuilding-uri. Complexul dispune de 40 de camere, parcare, două terase pentru cei cărora le place să stea la aer, restaurant, loc de joacă pentru copii, sală de conferință, spălătorie și nu în ultimul rând, un foisor pentru cei care vor să se bucure de prepararea unui grătar.

Te invităm să te înscrii, iar pe 24 noiembrie 2018, răspunde la telefonul IMPACT FM, dacă vrei să câștigi!

Concurs incheiat.

 

 

share

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania