Dietis ”te ține” sănătos și frumos în Summer Radio Show

Dietis ”te ține” sănătos și frumos în Summer Radio Show

3
280
0
Saturday, 22 July 2017
concursuri

Sâmbătă, 22 iulie,  Dietis vor fi alături de Impact FM la Piscina Ciric pentru două ore de distracție, mișcare și sfaturi pentru un stil de viață sănătos.
Ioana, una dintre antrenoarele Dietis, vă dă întâlnire la o oră distractivă de#AquaGym.

Anca, nutriționistul centrului Dietis, te așteaptă cu sfaturi și evaluări nutriționale, iar echipa Impact FM va ține distracția și voia bună la cote maxime. Așadar, o activitate perfectă pentru o zi de weekend.

Ești așteptat, pe 22 iulie, de la ora 13.00 la Complexul de Agrement Ciric-piscină.

Dietis îți oferă soluția și îți pune la dispoziție tot ce ai nevoie pentru a avea un corp armonios și o stare de spirit așa cum îți dorești.

Pentru a ajunge să ai o greutate echilibrată, dar și sănătate fizică și psihică trebuie să ai în vedere 4 etape: alimentație, sport, relaxare și întreținere corporală.

Alături de tine va sta la fiecare pas o echipă formată numai din profesioniști în nutriție, antrenori personali, specialiști în întreținere corporală și kinetoterapeuti, care te vor îndruma pentru a îmbunătății calitatea vieții tale.

Rezultatele excepționale se obțin dacă respectăm proporțiile corecte: 70% alimentație și 30% sport.

Clienții Dietis vor avea parte de consultații nutriționale complexe care vor stabili necesarul energetic zilnic și elaborarea unui plan  alimentar.

fitness-models-diet-plans-800x500

Schimbările încep de azi, deci înscrie-te în programul Dietis.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania