DJ DARK da STARTUL LA IMPACT FM DANCE TOUR!

DJ DARK da STARTUL LA IMPACT FM DANCE TOUR!

3
455
0
marți, 11 octombrie 2016
publicmedia
Incă de mic pasionat de arta muzicală, Dj Dark aka Saszet Balint, își începe activitatea de Dj în anul 2003, la vârsta de numai 14 ani. Rampa de lansare a fost una dificilă, însă dragostea pentru muzică a făcut ca nimic să nu fie imposibil astfel că, în 2008, Dj Dark începe producția muzicală în colaborare cu diferiți cântăreți. Anul 2010 a fost unul prosper, acesta lansându­-se în lumea muzicii în urma colaborarii cu Sonny Flame­Jump up, melodie al cărei videoclip a fost filmat de Iulian Moga.
Dj Dark și-­a câștigat renumele în primul rând prin intermediul muncii depuse și a pasiunii puternice, iar mai apoi datorită implicării sale în seturile săptămânale de la radio, fiind astfel unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați remixeri din România. A remixat piesele artiştilor din afară precum Rihanna, Adele, Calvin Harris, David Guetta, Pitbull , dar și din Romania, cum ar fi Carla’s Dreams, Andreea Banica, Liviu Hodor, Antonia, Nick Kamarera, i­-au adus celebritate, satisfacție și împlinire în ceea ce privește cariera acestuia.
Artist la Cat Music, consacrat la toate edițiile Liberty Parade din 2010 încoace, participând la evenimente peste tot în țară și nu numai, în Italia, Bulgaria, Albania, Germania, Londra, Dj Dark a reușit să acumuleze o experiență vastă în ceea ce privește muzica electronică, astfel încât și-­a cucerit publicul într-­un timp foarte scurt cu producțiile personale, dar și cu talentul și pasiunea sa în materie de Dj­ing.
DJ Dark va fi prezent la Impact FM Dance Tour, pe 22 octombrie la 5 ani de Aquarius in Campulung Moldovenesc si la startul Impact FM Dance Tour. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com