a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
DN 28B Târgu Frumos – Botoșani va fi modernizat

DN 28B Târgu Frumos – Botoșani va fi modernizat

13
126
0
Thursday, 21 May 2020
botosani

CNAIR SA a semnat contractul de “Proiectare și execuție DN 28B Târgu Frumos – Botoșani”. Operatorul economic care va realiza execuția contractului de lucrări  este Asocierea AQUA PARC S.R.L. – MAVGO HOLDING S.R.L. – VAHOSTAV – SK a.s. – TRAMECO S.A.

Valoarea contractului este de 267.309.612,02 Lei, fără TVA,

Sursa de finanțare: FONDURI EUROPENE NERAMBURSABILE.

În conformitate cu prevederile contractuale, durata de realizare a acestui contract este:

  • 5 luni Perioada de Proiectare care include aprobarea de către Beneficiar a Proiectului Tehnic și a Detaliilor de Execuție, precum și obținerea Autorizației de Construire;
  • 24 luni Perioada de Execuție care începe de la momentul finalizării perioadei de proiectare și obținerii Autorizației de Construire;
  • Perioada de garanție a lucrărilor ofertată de Asocierea declarată câștigătoare este de 96 luni. Perioada de garanție începe de la momentul aprobării de către Beneficiar a Procesului Verbal de Recepție la Terminarea Lucrărilor și se termină la momentul aprobării de către Beneficiar a Procesului Verbal de Recepție Finală.

Obiectul contractului îl reprezintă proiectarea şi execuţia lucrărilor pentru drumul naţional 28B, Târgu Frumos-Botoşani, în lungime de 71,512 km.

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania