a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
Doi deputați de Suceava se ceartă pe finanțarea pârtiei de pe Rarău

Doi deputați de Suceava se ceartă pe finanțarea pârtiei de pe Rarău

Like
323
0
Friday, 11 August 2017
campulung

După ce guvernul susținut de PSD și ALDE a decis să acorde banii pentru pârtie, iar primarul liberal al Câmpulungului Moldovenesc a mulțumit public pentru asta, deputatul liberal sucevean Bogdan Gheorghiu l-a acuzat într-o emisiune televizată pe deputatul PSD Emanuel Havrici că își arogă meritele alocării de fonduri, care ar aparține, de fapt, liberalilor.

Într-un comunicat remis la redacție, Havrici susține că Gheorghiu ”minte prin omisiune” și a precizat că liberalii, alături de toți parlamentarii de Suceava, au susținut în trecut un amendament la buget care trebuia să aducă banii pentru pârtie, dar acesta a fost respins de Parlament.

Abia după adoptarea bugetului social-democrații au reușit să îl convingă pe ministrul de resort că pârtia de la Câmpulung trebuie continuată și banii au fost alocați.

Deputatul Havrici i-a reamintit colegului său că nu tot ce se întâmplă pozitiv în județ este opera liderului liberal Gheorghe Flutur și a precizat că PSD va sprijini și realizarea altor obiective din județul Suceava, indiferent de interesele politice.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania