Doi deputați de Suceava se ceartă pe finanțarea pârtiei de pe Rarău

Doi deputați de Suceava se ceartă pe finanțarea pârtiei de pe Rarău

Like
237
0
Friday, 11 August 2017
campulung

După ce guvernul susținut de PSD și ALDE a decis să acorde banii pentru pârtie, iar primarul liberal al Câmpulungului Moldovenesc a mulțumit public pentru asta, deputatul liberal sucevean Bogdan Gheorghiu l-a acuzat într-o emisiune televizată pe deputatul PSD Emanuel Havrici că își arogă meritele alocării de fonduri, care ar aparține, de fapt, liberalilor.

Într-un comunicat remis la redacție, Havrici susține că Gheorghiu ”minte prin omisiune” și a precizat că liberalii, alături de toți parlamentarii de Suceava, au susținut în trecut un amendament la buget care trebuia să aducă banii pentru pârtie, dar acesta a fost respins de Parlament.

Abia după adoptarea bugetului social-democrații au reușit să îl convingă pe ministrul de resort că pârtia de la Câmpulung trebuie continuată și banii au fost alocați.

Deputatul Havrici i-a reamintit colegului său că nu tot ce se întâmplă pozitiv în județ este opera liderului liberal Gheorghe Flutur și a precizat că PSD va sprijini și realizarea altor obiective din județul Suceava, indiferent de interesele politice.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania