a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
Dopo Poco premiază din nou ascultătorii cu 100 de pizza

Dopo Poco premiază din nou ascultătorii cu 100 de pizza

5
346
0
Thursday, 29 June 2017
concursuri

La Impact FM va fi din nou o avalanșă de pizza de la Dopo Poco pentru cei mai vigilenți ascultători!

Ne apropriem de 10 iulie și va începe concursul care îți oferă 10 pizza pentru tine și prietenii tăi. Zece ascultători se vor bucura de festinul culinar așa încât trebuie să fii pe fază pe 10 iulie!

Tot ce trebuie să faci este să asculți în intervalul orar 09:00 – 13:00 emisiunea Summer Radio Show, să suni la fiecare și 10 și să răspunzi la o întrebare simplă care te va face fericitul câștigător a celor 10 pizza.

 

  1. Câți ani împlinește Dopo Poco?

       2. Unde se află locația Take Away?

       3. Care este cea mai cunoscută ofertă Dopo Poco?

 

 

Nu ne oprim aici! Dacă nu ai reușit să intri în direct în timpul emisiunii, ai ocazia să participi și la concursul de pe site, unde poți încheia ziua cu același premiu de la Dopo Poco! Extragerea va avea loc pe 10 iulie la 10 și 10. PM. *La concursul de pe site va fi 1 ascultător!

Timp de un deceniu, cel mai cunoscut home delivery din Iași, ți-a rămas fidel cu mâncăruri din produse proaspete, de la furnizori atent selecționați, la care se adaugă multă pasiune. În decursul anilor, toate au fost servite clienților la oferte promoționale, aceștia având un avantaj garantat.

Pe piața din Iași, Dopo Poco s-a remarcat datorită calității serviciilor și a profesionalismului cu care consumatorii au fost tratați de fiecare dată când au apelat la serviciile de catering. De asemenea, au fost deschise puncte și în Piatra Neamț, Brașov și Timișoara.

Echipa Dopo Poco este formată din oameni ce își iubesc meseria și pun suflet în tot ceea ce fac, oferind cumpărătorilor servicii de calitate, mereu adaptate la nevoile și dorințele lor. Eforturile constante oferă o  experienţă culinară unică, la cel mai bun raport între ceea ce primești și ceea ce plătești.

Diversitatea produselor este menită să satisfacă și cele mai pretențioase gusturi! Meniul cuprinde zeci de sortimente de pizza, preparate din pui, salate, fast-food și platouri asezonate cu cele mai aromate sosuri. Pentru un sfârșit de masa dulce, poți comanda unul dintre cele mai delicioase deserturi Dopo Poco.

Sistem simplu de comandă și livrare a preparatelor (livrări la domiciliu + catering pentru evenimente), îți oferă o masă caldă în orice moment al zilei.

Detalii despre meniul Dopo Poco găsiți pe www.dopopoco.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania