a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
DORNA MEDICAL a inaugurat cel mai modern Centru de Radiologie și Imagistică Medicală

DORNA MEDICAL a inaugurat cel mai modern Centru de Radiologie și Imagistică Medicală

7
679
0
Saturday, 11 May 2019
suceava

DORNA MEDICAL a inaugurat, în municipiul Suceava, Centrul de Radiologie și Imagistică Medicală. Noua unitate medicală este dotata cu echipament de Rezonanță Magnetică (RMN) Siemens Magnetom Aera 1,5 Tesla (aparatul este de cea mai nouă generație Tim, oferind flexibilitate 4G, precizie 4G și viteză 4G), computer tomograf cu 128 de slice-uri (cel mai avansat echipament computer tomograf multislice), mamograf cu tomosinteza, aparat de radiologie digitala si ecograf cu elastografie. Aparatura este una ultraperformantă, de ultimă generație la nivel mondial.

Deschiderea oficială a Centrului de Radiologie si Imagistica Medicala de la Suceava a avut loc a în prezența managerilor generali DORNA MEDICAL, dr. Rodica Boca și Roman Boca, a directorului Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Est, Vasile Asandei, a conducerii Patronatul Furnizorilor de Servicii Medicale Private – Palmed, a asociațiilor patronale din județul Suceava, Camerei de Comerț și Industrie, a reprezentanților Direcției de Sănătate Publică, precum și a mai multor doctori din municipiul Suceava.

În deschiderea evenimentului, managerul Roman Boca a declarat că investiția este una importantă în municipiul Suceava, realizata atât printr-un proiect cu finanțare europeană, dar și cu o contribuție financiară importantă din partea DORNA MEDICAL. Roman Boca a evidentiat faptul că noul centrul de radiologie și imagistică medicală este unul de excelență, pentru că este dotat cu aparate de ultimă generație, cu cele mai bune dotări și softuri, care vin în sprijinul pacienților. „Vă mulțumesc că sunteți alături de noi si că ați venit în număr atât de mare. Aș vrea să remarc prezența domnului director general al ADR Nord-Est, Vasile Asandei, a reprezentanților Direcției de Sănătate Publică, a patronatelor, Camerei de Comerț, ai băncilor și în special a medicilor. Vin dintr-o vizită din Japonia și acolo profesorii și medicii nu se închină în fața împăratului. Au o demnitate extraordinară și sunt apreciați de tot poporul japonez. Așa și la noi, ne înclinăm în fața dumneavoastră, doamnelor și domnilor medici”, a transmis managerul DORNA MEDICAL.

La evenimentul inaugural, DORNA MEDICAL a primit „Diploma de Excelență pentru dezvoltarea afacerii și cea mai performantă investiție în domeniul sănătății din județul Suceava și Regiunea Nord-Est” din partea Patronatului Judeţean al Femeilor de Afaceri din Întreprinderile Mici şi Mijlocii Suceava și Premiul Special de Merit din partea Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România, Filiala Suceava. 

Noul Centru de Radiologie și Imagistică Medicală este situat în municipiul Suceava, pe str. Universității, nr. 29, lângă laboratoarele clinice ale companiei. DORNA MEDICAL deține 4 laboratoare clinice, 15 puncte de recoltare, 5 centre de Imagistică și o policlinică în Vatra Dornei.

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania