Dorna Medical a participat la Expoziția Internațională pentru Industria Medicală

Dorna Medical a participat la Expoziția Internațională pentru Industria Medicală

3
103
0
Friday, 11 October 2019
publicmedia

Dorna Medical a participat la „Expoziția Internațională pentru Industria Medicală PH – PUBLIC HEALTH” din Kiev, Ucraina, una dintre cele mai mari din Europa.

În perioada 1-3 octombrie 2019, Dorna Medical a fost prezentă la cea de-a 28-a ediție a „Expoziției Internaționale pentru Industria Medicală PH – PUBLIC HEALTH”. Evenimentul a avut loc la centrul expozițional IEC-Inter Expo Center din Kiev, Ucraina și a reunit sute de companii medicale din România, Ucraina și alte țări din lumea întreagă. La târgul internațional, Dorna Medical a fost reprezentată de Roman Boca, manager general al companiei, Tatiana Ciuntu, director general și Gabriela Alexandra Blanaru, bioinginer în cadrul Centrului de Radiologie și Imagistică Dorna Medical Suceava.

La standul Dorna Medical, participanții au putut afla informații despre cel mai mare furnizor de servicii medicale din nordul României, precum și detalii despre echipamentul ultraperformant folosit.

Fără a omite și alte locații și sectoare de activitate, Dorna Medical s-a focusat pe prezentarea exhaustică a celui mai nou centru de Radiologie și Imagistică Medicală al companiei, deschis la Suceava, la începutul lunii mai. Unitatatea medicală, la fel ca și celelate centre Dorna Medical, este dotată cu echipament de ultimă generație la nivel internațional (RMN, computer tomograf, mamograf cu tomosinteză, aparat de radiologie digitală, ecograf cu elastografie). În plus, s-au pus bazele unei colaborări cu medicii specialiști din Cernăuți.

Atunci când a fost inaugurat Centrul de Radiologie și Imagistică Medicală din municipiul Suceava (Str. Universității, nr. 29), a primit „Diploma de Excelență pentru dezvoltarea afacerii și cea mai performantă investiție în domeniul sănătății din județul Suceava și Regiunea Nord-Est” din partea Patronatului Judeţean al Femeilor de Afaceri din Întreprinderile Mici şi Mijlocii Suceava și Premiul Special de Merit din partea Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România.

Companiile din România au fost invitate să participe ca expozanți la PUBLIC HEALTH Ucraina pentru a-și promova oferta de produse și servicii din urmatoarele categorii: Medicină generală, Laboratoare și Inovații în managementul medical. Atât ceilalți expozanți, cât și participanții la târg au fost impresionați de nivelul de performanță și de excelență impuse în nordul țării de către Dorna Medical.

share

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania