a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
Două surori, de 13 și 16 ani, și-au găsit sfârșitul în apele Râului Moldova

Două surori, de 13 și 16 ani, și-au găsit sfârșitul în apele Râului Moldova

4
427
0
Thursday, 12 July 2018
gura humorului

Două surori, de 13 și 16 ani, și-au găsit sfârșitul în apele Râului Moldova, pe raza satului Capu Codrului. Potrivit ISU Suceava, cele două fete se aflau la scăldat, împreună cu o a treia fată, care a și anunțat evenimentul la 112, în jurul orei 12:00. Din spusele ei, sora cea mică a dispărut la un moment dat sub apă, iar cea mare i-a sărit în ajutor, însă nici ea nu a mai ieșit la suprafață. Militarii Gărzii de Intervenție Gura Humorului au ajuns imediat la fața locului, cu o barcă pneumatică și un echipaj SMURD, și au început căutările, periind perimetrul în care au fost văzute ultima oară cele două surori.

După aproximativ 45 de minute de la anunțare, prima fată, cea mică, a fost găsită și predată echipajului SMURD, care a început manevrele de resuscitare. 15 minute mai târziu, a fost găsită și sora cea mare, preluată și ea de către echipajele SAJ, sosite în sprijin.

Din nefericire, după efectuarea manevrelor de rususcitare timp de aproximativ o oră, s-a declarat decesul pentru amândouă.

Sursa foto: svnews.ro

share

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania