Dragoste la prima vedere

Dragoste la prima vedere

4
206
0
Wednesday, 10 April 2019
publicmedia

Audi Q5 este expresia pe care colegii de la matinal o spun cu drag la radio și la volan. Dar voi veți spune: AUDI Q5 este de experimentat! Și matinalii de la IMPACT asta au făcut în proiectul Vizită cu Lucru.

Audi Q5, un SUV crossover compact de lux.

De ce să aschiziționați un AudiQ5?!

Cumpărătorii de AUDI Q5 cred că ar iubi interiorul luxos și practic în același timp, dar și capacitatea de a te deplasa cu acest model oriunde și nu în ultimul rând, vizibilitatea din AUDI Q5.

Audi Q5 face parte dintr-o clasă limitată de dimensiuni medii, nu avem prea multe opțiuni pentru un astfel de SUV, și  merită o atenție deosebită datorită stilului său elegant, interiorului practic și familial și spațiului GENEROS.

Audi Q5 din DRIVE TEST beneficiază de tapițerie din piele, control climatizare, senzori de parcare din spate, jante din aliaj sau lămpi automate.

AudiQ5 nu este cel mai ieftin SUV de dimensiuni medii, dar raportul preț-calitate-generozitate- confort te poate surpinde foarte plăcut în comparație cu alte modele.

La fel ca majoritatea SUV-urilor, poziția de conducere ridicată a lui Q5 oferă o vizibilitate a drumului din cele mai multe unghiuri. Vizibilitatea sa din spate este, de asemenea, mai bună decât ai primi-o în alte SUV-uri.

Audi Q5 este un autovehicul silențios, destul de silențios să fi ascultat și noi IMPACT FM REGIONAL pe 88,4 FM în Iași și pe 107,2 FM în Regiunea Moldovei-Pașcani-Suceava-zonele turistice Bucovina, la acel volum prin care să putem vorbi și în interior.

Despre George Marici și Audi Q5

Un bărbat este mereu un copil, doar că valoarea jucăriilor este alta. Odată cu trecerea timpului ne dăm seama că valorile sunt altele în viața noastră și lucrurile pe care le prețuim sunt din ce in ce mai puține și profunde.

Dar, viața ne oferă daruri pe care le putem avea, deține sau nu.

Am condus ceva mărci de automobile până în momentul de față, dar de această marcă m-am îndrăgostit: calitate–preț, design interior și exterior impecabil, bine calibrat și definit, tehnologie de ultimă generație, de încercat un drive test…DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE: dragostea germană pentru calitate, perfecțiune și pentru automobil se regăsește cel mai bine la aceasta marcă Audi.

AUDI Q5

707280 Iasi, Sos. Iasi-Tg. Frumos, Km. 12

Comments are closed.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania