a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
DSP Suceava a început o anchetă, după ce mai mulți adolescenți au ajuns la spital, cu probleme digestive

DSP Suceava a început o anchetă, după ce mai mulți adolescenți au ajuns la spital, cu probleme digestive

2
365
1
Tuesday, 30 May 2017
gura humorului

Au ținut banchetul de absolvire la un local de patru stele, dar asta nu i-a scutit de probleme digestive, care i-au dus direct la spital, după două zile.

Au pățit asta 40 de elevi și profesori ai Colegiului „Alexandru cel Bun” Gura Humorului, care au fost la banchet vinerea trecută, iar, de duminică, se perindă pe la spital, cu dureri abdominale, vărsături şi greţuri.

340 de persoane au participat, în total, la banchet. Aceștia au consumat aperitiv, două feluri de mâncare și tort. Direcția de Sănătate Publică Suceava a declanșat o anchetă.

Reprezentanții restaurantului bănuiesc că elevilor li s-a făcut rău de la un tort adus din afara restaurantului, de unul dintre adolescenții care își sărbătorea ziua, pentru că numai un grup restrâns de participanți la banchet au avut astfel de probleme, deși alimentele oferite de restaurant au fost consumate de sute de persoane.

One Comment

  1. floricica says:

    Ce anchetă, ce DSP ? Copilul meu avea pe mâini bube, iar acuma s-au înmulțit și are pe tot corpul .Parcă este urzicat, î-l ustură și mănâncă sub tratament. I s-a făcut luni la urgență hemisuccinat și i s-a dat să bea claritine. Are patru zile de tratament și în loc să se amelioreze mai rău se agravează. De ce DSP-ul nu ia legătura și cu noi? Ce anchetă fac, cu patronul față în față la o cafea? De ce se tot vehiculează că de la tortul adus din exterior. Acel tort s-a adus la o singură clasă, iar copilul meu nici nu l-a văzut dar mi te să-l și guste. Este de la ruloul de carne cu sos și brânză. Vă rog organele competente să facă anchetă cu persoanele suferinde nu cu patronul sau mai știu eu cu ce pile.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania