a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
Ea propune, el refuza: Iohannis nu vrea dezbatere electorala cu Dancila

Ea propune, el refuza: Iohannis nu vrea dezbatere electorala cu Dancila

10
122
0
Tuesday, 12 November 2019
stiri

Staff-ul de campanie al Vioricăi Dăncilă pregătește o scrisoare care va fi trimisă staff-ului de campanie al președintelui Klaus Iohannis, pentru a organiza dezbateri electorale.

Insa, Klaus Iohannis a refuzat sa participe la o dezbatere cu Viorica dancila, motivand ca se va ocupa doar de intalnirile cu alegatorii pentru turul al doilea al prezidentialelor.

Liberlaul Dan Motreanu , șeful campaniei lui Klaus Iohannis, explică, pe Facebook, de ce prședintele în funcție refuză o confruntare cu Dăncilă. Motreanu precizează că alta ar fi fost, însă, situația dacă aveam un tur doi fără PSD. ,,Acest partid nu are cultura dialogului și a făcut atât de mult rău României și democrației”, scrie Motreanu pe Facebook.

Redăm integral postarea lui Dan Motreanu:

,,Campania președintelui Klaus Iohannis va continua în același mod ca și pentru primul tur de scrutin. Esența unei campanii este tocmai aceea de a te întâlni în mod direct cu cetățenii, de a interacționa cu cei cărora le ceri votul și încrederea pentru a-i putea reprezenta. Klaus Iohannis a luptat să scape România de PSD și de guvernul Dăncilă.

Au fost multe momente în care Viorica Dancilă a refuzat dialogul instituțional cu președintele, deși acesta era foarte necesar în funcționarea statului. A fost cazul desemnării comisarului european, al deblocării situației guvernamentale și rezolvării unor probleme reale și grave pentru această țară. Au fost nenumărate cazuri în care PSD ar fi trebuit să permită dezbateri politice și le-a refuzat.

Abia acum, PSD cere dezbatere, ca și cum nu ar fi cunoscute toate pozițiile politice exprimate de fiecare candidat în parte și în ce mod a servit interesul public. Este un tertip ieftin de campanie și ne dăm seama cu toții că nimic nou nu s-ar putea decanta dintr-o astfel de discuție. Alta ar fi fost, însă, situația dacă aveam un tur doi fără PSD. Acest partid nu are cultura dialogului și a făcut atât de mult rău României și democrației.

Preferăm ca în timpul rămas până în 24 noiembrie președintele Iohannis să poată întâlni în mod direct cât mai mulți cetățeni, pentru că ei sunt cei care votează. România normală este și România în care ai ocazia să te întâlnești față în față cu cel pe care urmează să-l votezi. Din acest motiv vom avea în țară, în aproape toate zilele rămase din campania electorală pentru turul doi, întâlniri cu cetățenii și președintele Klaus Iohannis”, scrie Motreanu pe Facebook.

SURSA: Realitatea

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania