a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
Emisiunea A!LIVE din 16 ianuarie 2019

Emisiunea A!LIVE din 16 ianuarie 2019

9
307
0
Wednesday, 16 January 2019
publicmedia

ALive! este emisiunea care are exact atitudinea de care ai nevoie în zilele săptămânii, după ce te-ai dezmeticit din startul dimineţii. Am putea spune că e intervalul orar cel mai productiv din zi; cafeaua a fost servită, ochii s-au deschis, mintea e mai limpede. Aşa se presupune că Ioana Raţă şi George Marici îşi încep ziua. Şi chiar aşa e!

Emisiunea ALive! îți este prezentată de un sucevean vesel care stă mai mult în Iași și o ieșeancă voioasă care stă mai mult în Bucovina. Drumurile lor se intersectează la Impact FM unde şi-au propus să îți aducă în fiecare zi zâmbetul pe buze de la 7.00 până la 11.00. Cum fac asta? Simplu şi natural. Ai fi surprins dacă îi întâlneşti pe stradă pentru că sunt exact ca la radio. De altfel, radioul este marele lor viciu, s-au declarat dependenţi de radio şi nu vor să se trateze.

Atunci când sunt serioşi, sunt gata să spună tot ce au pe suflet; fie că e vorba despre întâmplări noi din Iași, Neamț și Bucovina sau cele mai actuale știri. Când sunt mai serioşi decât este permis, se bazează cel mai mult pe spontaneitatea momentelor, se amuză de câte-n lună şi-n stele, şi nu se feresc să ia viaţa peste picior.

Ioana şi George fac echipă bună şi reuşesc să destindă o zi aglomerată de detalii care doar par importante; îşi rezervă dreptul de a vorbi despre nimic şi nimicuri la radio, şi de cele mai multe ori nu ştii sigur dacă emit din studio sau de acasă.  ALive transmite atmosfera confortului dintr-o casă cu gazde bune şi în care eşti mereu bine venit.

A!LIVE 16 ianuarie 2019

ora o7:00-08:00

ora 08:00-09:00

ora 09:00-10:00

ora 10:00-11:00

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania