“Eu sunt Moş Crăciunul tău!”, la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava

“Eu sunt Moş Crăciunul tău!”, la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava

4
174
0
Wednesday, 05 December 2018
suceava

Bucuria vine din lucruri mici! Aşa a prins viaţă o idee care a pornit din suflet pentru suflet. În acest sens la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară din Suceava, psihologul Elena Mihaela Paval a iniţiat un parteneriat cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava cu scopul de a sprijini copiii aflaţîn dificultate, de a le însuşşîmbunătăţi abilităţi privind iniţiativa, dedicaţia şi practica prin realizarea de activităţi ce promovează intens integrarea socială.

Voluntarii, elevi de liceu, s-au deplasat împreună cu psihologul Elena Mihaela Paval la Scheia pentru a bucura şi alti copii. Într-o atmosferă de poveste fiecare dintre cei prezenţi au retrăit momentele magice în care Moş Crăciun vine cu daruri. Cu totii au cantat colinde şşi-au amintit ce înseamnă să fii copil, să te bucuri de atenţia celor dragi şi să primesti cadouri.

“Activitatea vine cu dorinţa de a mai continua astfel de evenimente tocmai pentru a-i sensibiliza şi pe elevii de liceu că bucuria vine din lucruri mărunte şi voluntariatul te ajută să fii mai bun”, a declarat Paval Elena Mihaela, psiholog CJRAE/CTIA Suceava.

Comments are closed.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania