a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
“Eu sunt Moş Crăciunul tău!”, la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava

“Eu sunt Moş Crăciunul tău!”, la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava

6
250
0
Wednesday, 05 December 2018
suceava

Bucuria vine din lucruri mici! Aşa a prins viaţă o idee care a pornit din suflet pentru suflet. În acest sens la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară din Suceava, psihologul Elena Mihaela Paval a iniţiat un parteneriat cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava cu scopul de a sprijini copiii aflaţîn dificultate, de a le însuşşîmbunătăţi abilităţi privind iniţiativa, dedicaţia şi practica prin realizarea de activităţi ce promovează intens integrarea socială.

Voluntarii, elevi de liceu, s-au deplasat împreună cu psihologul Elena Mihaela Paval la Scheia pentru a bucura şi alti copii. Într-o atmosferă de poveste fiecare dintre cei prezenţi au retrăit momentele magice în care Moş Crăciun vine cu daruri. Cu totii au cantat colinde şşi-au amintit ce înseamnă să fii copil, să te bucuri de atenţia celor dragi şi să primesti cadouri.

“Activitatea vine cu dorinţa de a mai continua astfel de evenimente tocmai pentru a-i sensibiliza şi pe elevii de liceu că bucuria vine din lucruri mărunte şi voluntariatul te ajută să fii mai bun”, a declarat Paval Elena Mihaela, psiholog CJRAE/CTIA Suceava.

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania