a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
Europarlamentarul Ramona Strugariu, la Suceava și Fălticeni

Europarlamentarul Ramona Strugariu, la Suceava și Fălticeni

8
157
0
Monday, 21 October 2019
falticeni

Ramona Strugariu, coordonator regional al PLUS pentru regiunea Nord-Est și parlamentar european al Alianței USR-PLUS, a participat sâmbătă,  19 octombrie 2019, la o întâlnire cu membrii PLUS din județul Suceava și a susținut interviurile cu candidații pentru postul de asistent în biroul de europarlamentar pe care urmează să îl deschidă la Suceava.

“Sunt extrem de încântat de faptul că am reușit să aducem un birou europarlamentar al Alianței USR-PLUS la Suceava și cu siguranță va fi primul birou de acest fel care va și funcționa cu adevărat în județul Suceava. Pe 26 mai 2019, la alegerile europarlamentare, am obținut un scor foarte bun, iar la nivelul municipiului Suceava am fost la doar 240 de voturi distanță de a câștiga primul loc. Mesajul electoratului a fost unul foarte clar, că populația județului Suceava își dorește altceva, iar noi nu îi vom dezamăgi. Avem încredere că vom câștiga alegerile prezidențiale, vom veni cu cei mai buni candidați pentru alegerile locale și parlamentare, dar și cu cele mai bune soluții și politici publice pentru dezvoltarea durabilă a județului Suceava”, declară Radu–Adrian Rey, președintele filialei județene PLUS Suceava.

Ramona Strugariu și Radu-Adrian Rey au acceptat și invitația Comunității Locale PLUS Fălticeni de a participa la Târgul Mărului.

“Între Suceava și Iași m-am oprit la Fălticeni, la Târgul Mărului, să stăm de vorbă cu localnicii despre USR-PLUS şi Dan Barna – preşedinte. Am convins nişte oameni, într-un efort de echipă foarte fain. Asta e clar!”, scrie Ramona Strugariu pe contul său de pe o rețea de socializare.

“Oamenii din Fălticeni au nevoie de respect și siguranță. Au nevoie de soluții concrete și realiste pentru problemele comunității, de seriozitate și coerență între administrația locală, județeană și centrală și mai ales de garanția că banul public este cheltuit transparent și eficient. Va fi dificil să-i convingem pe oameni că există o alianță politică lipsită complet de interese personale, însă în urma discuțiilor avute astăzi cu fălticenenii, am convingerea că putem avea un dialog sincer, constructiv și împreună putem contribui la dezvoltarea  acestui loc, pe care eu îl numesc “acasă”, spune George Mîndruță, propunerea Comunității Locale PLUS pentru candidatura din partea Alianței USR-PLUS la funcția de primar al municipiului Fălticeni.

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania