a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE

Iuliana Beregoi – Concert

5
273
Sala Polivalenta Iasi
16 December 2018
Iuliana Beregoi – Concert
16 Dec
Duminica
2018
  • Location
  • Iasi

Iuliana Beregoi te asteapta la Sala Polivalenta in Iasi pe 16 decembrie ora 16:00. Mixton Music iti aduce cel mai frumos spectacol de iarna, Craciunul Jucariilor.

Vei avea parte de un super concert sustinut de Iuliana si invitatii sai speciali.

Vei fi primul care vede ,,LARA“ filmul pentru cinema inainte de lansarea oficiala.

Vei canta impreuna cu Iuliana hiturile tale preferate si vei avea parte de multe surprize.

Si fiindca se apropie luna cadourilor, Iuliana te invita sa participi la cea mai mare strangere de hainute si jucarii ce vor fi donate de Craciun copiilor mai putin norocosi. Daca ai o hainuta dau o jucarie pe care nu o mai folosesti adu-o cu tine. Haideti sa aratam ca generatia Z stie sa daruiasca, pe 16 decembrie la Sala Polivalenta Iasi.

Categorii de bilete si suplimente:

VIP  – 100 lei – posesorii acestui bilet se vor putea fotografia cu Iuliana Beregoi și include poster cu autograf

Categoria 1 – 50 lei

Categoria 2 – 35 lei

Spectacolul este alcatuit din concert Iuliana Beregoi si proiectia filmului Lara- Aribelle si mana destinului. Acest film poate fi vizionat de copiii de pana la 12 ani numai cu acordul parintilor.Filmul poate contine scene de violenta verbala sau fizica.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

share
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania