Exemplu de solidaritate. Gura Humorului.

Exemplu de solidaritate. Gura Humorului.

5
896
0
Thursday, 13 April 2017
gura humorului

Un incendiu de proporții a izbucnit miercuri noapte, în jurul orei 22:30, la mansarda unui bloc din Gura Humorului.

Primarul orasului Gura Humorului, Marius Ursaciuc, a informat că în urma expertizei efectuate de specialiști la planseele celor doua blocuri unde un incendiu puternic a ars in totalitate mansarda, nu a fost avariata la structura de rezistență și se dorește punerea in siguranță a apartamentelor neafectate.

 

 

 

 

 

 

Primăria din Gura Humorului a anunțat că va sprijini familiile rămase fără adăpost.

Primarul Marius Ursaciuc va fi prezent la Impact FM, vineri 14 aprilie, de la ora 18 la o ediție specială a emisiunii Ulițele Orașului: office@impactfm.ro sau SMS la 0748 418 044. Pentru  live direct cu primarul Marius Ursaciuc: 0330 564 900.

Uliţele oraşului  este o emisiune realizată de Dorin Moldovan, un jurnalist cunoscut prin abordarea aleșilor din administrația publică și prin tenacitatea cu care susține ideea pentru o reușită administrativă în Bucovina.

Ulițele orașului, un talk –show săptămânal de Impact!

A fost conceput, în special, ca un talk-show economic și administrativ, dar nu vor lipsi dezbaterile pe teme sociale, de învățământ și cultură sau politice.

Necesitatea dialogului, a dezbaterii și a soluțiilor găsite în urma unor confruntări de idei, toate se regăsesc în cadrul talk-show ului Ulițele orașului, cu Dorin Moldovan.

Se poate asculta pe frecvențele Impact FM 107,2 FM – jud.Suceava, 93,5 FM – Gura Humorului, 107,2 FM Câmpulung Moldovenesc sau 91,4 FM-Vatra Dornei, de luni până vineri, de la ora 18.00.

foto Brînduşa Sorina Bialy

Leave a Reply

Your email address will not be published.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania