a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
“Festivalul cu umbrele”, Iași, 28-29 septembrie 2019

“Festivalul cu umbrele”, Iași, 28-29 septembrie 2019

9
304
0
Wednesday, 11 September 2019
iasi

Aflat la cea de-a treia ediție, “Festivalul cu umbrele”, care anul acesta se va desfășura pe 28 și 29 septembrie, este deja o tradiție pentru strada Lăpușneanu, dar și pentru orașul Iași. Ideea festivalului a făcut parte dintr-un proiect socio-cultural amplu, pe care Asociația Euro-Est, l-a demarat acum mai bine de patru ani, ce și-a propus “reanimarea” culturală a centrului orașului și a străzii Lăpușneanu. “Festivalul cu umbrele” este un eveniment creat de comunitate, ce se adresează întregii comunități și care prin însuși numele lui promovează ideea de unitate și armonie.
Anul acesta, tema festivalului va fi “Unitate în diversitate”, iar organizatorii Ioana Nedelcu, Anca Ciliac și Irena Brodoceanu vă promit o ediție în care, sub aceeași “umbrelă” își vor găsi loc bunul gust, eleganta, iubirea, respectul pentru adevăratele valori, exuberanta, încrederea, empatia, bucuria de A FI!
Pregătiți-vă așadar umbrelele colorate, buna dispoziție, dar și să răspundeți cu spontaneitate și creativitate la toate provocările organizatorilor! Și nu vor fi puține!

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania