a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
Festivalul Internațional de Film, Diaporamă și Fotografie „Toamnă la Voroneț”

Festivalul Internațional de Film, Diaporamă și Fotografie „Toamnă la Voroneț”

1
667
0
Friday, 17 August 2018
gura humorului

Festivalul Internațional de Film, Diaporamă și Fotografie „Toamnă la Voroneț” a ajuns la ediția a 38-a.Cineaștii își pot înscrie filmele pentru cea de-a XXXVIII-a ediție a Festivalului Internațional de Film, Diaporamă și Fotografie „Toamnă la Voroneț”. Festivalul se va desfășura în perioada 4-7 octombrie, la Casa de Cultură, Gura Humorului.

Ediția din 2018 a festivalului va aduce iubitorilor de cultură trei zile de proiecții de film, expoziții de fotografie, conferințe, lansări de carte, întâlniri cu importante personalități din lumea filmului românesc. „Toamnă la Voroneț” propune publicului secțiunea competițională (vizionarea filmelor aflate în concurs) și cea necompetițională (proiecții speciale în prezența regizorilor, actorilor).

Regulamentul și formularul de înscriere în competiție pot fi găsite la adresa: http//www.primariagh.ro, https://www.facebook.com/centrulculturalgurahumorului.ro/ și https://www.facebook.com/culturahumor.ro.

Termenul limită pentru trimiterea filmelor este 15 septembrie 2018. Toate filmele propuse pentru înscriere trebuie să fie produse după 1 ianuarie 2017.

share

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania