Festivalul Internaţional de Literatură şi Traducere Iaşi – FILIT 2018 recruteaza voluntari

Festivalul Internaţional de Literatură şi Traducere Iaşi – FILIT 2018 recruteaza voluntari

1
197
0
Monday, 06 August 2018
iasi

Festivalul Internaţional de Literatură şi Traducere Iaşi – FILIT lansează apelul de recrutare voluntari pentru ediția a VI-a a festivalului, ce se va desfășura în perioada 3-7 octombrie 2018.
Voluntarii vor lucra alături de echipa de organizare în perioada premergătoare festivalului şi în timpul acestuia și vor avea ocazia să interacționeze cu mari nume ale scenei culturale internaționale. Departamentele în care pot activa sunt Invitați, Logistică, Evenimente/Proiecte, Casa FILIT, Comunicare/Promovare și Resurse Umane. Printre criteriile de selecție se numără disponibilitatea de timp, experiența anterioară și/sau cunoașterea uneia sau a mai multor limbi străine.

Voluntarii de toate vârstele se pot înscrie direct pe acest formular până în data de 26 august 2018. În perioada 27 – 31 august 2018, voluntarii selectați vor fi contactați de către organizatori, iar în perioada 3-7 septembrie 2018 va avea loc instruirea voluntarilor.

FILIT este un proiect anual finanțat de Consiliul Judeţean Iaşi prin Muzeul Național al Literaturii Române Iaşi și este considerat unul dintre cele mai mari festivaluri literare din Europa, aspectele remarcate de invitați, jurnaliști și public fiind amploarea și diversitatea programului, buna organizare și prezența numeroasă a publicului. Anul trecut, FILIT a însemnat 300 invitați, 100 evenimente, 30.000 de participanți, 150 voluntari, 19 țări participante, 32 rezidențe de creație.

 

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania