a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
Fii și tu Moș Crăciun

Fii și tu Moș Crăciun

5
1485
0
Wednesday, 06 December 2017
concursuri

Anul acesta, 2017, Moş Crăciun s-a decis să ajungă la toţi copiii şi mai ales la cei pe care nu i-a mai vizitat de ceva timp, dar pentru asta are nevoie de TINE, ascultătorule de IMPACT.

Cu ajutorul EXPRESS CREDIT AMANET, fii și tu Moş Crăciun pentu 10 copii care ar putea primi 5 laptop-uri și 5 tablete din produsele Express Credit Amanet. 

Tot ce trebuie să faci este să recomanzi copilașul care crezi că are nevoie de un laptop sau de o tabletă și să ne spui câteva cuvinte despre el. Te rugăm să completezi formularul de mai jos și în perioada 10 decembrie – 24 decembrie fii Moș Crăciun pe un copilaș care are nevoie de un laptop sau o tabletă și căruia poți să îi bucuri sufletul de sărbători.

Va primi unul din produsele Express Credit Amanet și va avea ocazia să-l întalnească pe Moș Crăciun și spiridușul, în Iași.

 Completează formularul de mai jos și nu uita să ne povestești câte ceva despre copilul care crezi că are nevoie de acest cadou și care poate fi copilul pe care l-ai întâlnit întâmplător sau chiar al tău.

La Express Credit Amanet, găsesti numai servicii care te avantajează!

Express Credit Amanet este o instituție financiară nebancară, care oferă clienților săi servicii financiare accesibile prin intermediul celor 28 de agenții din Iași și Vaslui.

Express Credit Amanet are două domenii principale de activitate:

  • acordarea de credite rapide, pe termen scurt, cu garanții
  • vânzarea de bijuterii, produse electronice sau alte obiecte de valoare.

Express Credit Amanet respectă standardele de afaceri ale industriei de care aparține. Astfel, activitatea este 100% legală și transparentă, angajații fiind serioși și bine instruiți.

Obiectele amanetate sunt evaluate corect, păstrate în cea mai mare siguranță și sunt returnate intact.

Nu sunt costuri și comisioane ascunse, de aceea, tot mai mulți clienți apelează la Express Credit Amanet atunci când trebuie să obțină un credit rapid, confidențial și fără birocrație inutilă.

Puteți conta oricând pe bani, dar mai ales puteți conta oricând pe Express Credit Amanet!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania