a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
Folkever, evenimentul care te educă din punct de vedere cultural

Folkever, evenimentul care te educă din punct de vedere cultural

1
259
0
Tuesday, 20 September 2016
radauti-siret

Asociaţia pentru Cultură şi Solidaritate Peter Tomaschek din Siret, în colaborare cu Casa de Cultură a municipiului Rădăuţi și Primăria oraşului Siret, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Suceava, Institutul Francez din Iași, Centrul Cultural „Mihai Teliman” din Siret, Galeriile de Artă din Rădăuți, Revista Timpul și Editura Adenium, anunță lansarea proiectului “Folkever – festival de atitudine culturală, ediţia a VIII-a” în perioada 23-25 septembrie 2016.

Scopul proiectului este promovarea excelenței în rândul tinerilor și a comunităților implicate, prin propunerea unei oferte culturale multidisciplinare.

Proiectul îşi propune satisfacerea unui interes public general pentru cultură, prin îmbinarea armonioasă în cadrul festivalului a poeziei, muzicii, fotografiei și a teatrului, promovate de participanții din țară și din străinătate. Proiectul încurajează participarea activă a cetăţenilor la viaţa cultural-artistică a zonei, prin invitarea mai multor personalităţi marcante din domeniul socio-cultural.

Folkever se derulează la Rădăuți și Siret, în județul Suceava.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania