Gala “Parte-n parte” la Iasi

Gala “Parte-n parte” la Iasi

3
266
0
Friday, 08 February 2019
publicmedia

Gym Box Iasi Fight Academy, organizeaza pe data de 2 martie, a 4 a editie a Galei Parte-n Parte, eveniment dedicat tuturor celor pasionati de box, profesionisti, amatori si non-amatori.
La eveniment participa si un renumit club de box din Italia, care aduce in ringurile iesene o delegatie de 10 sportivi amatori. La aceasta Gala vor participa 4 dintre pugilistii promouter-ului Iulian Botez.

Iulian Botez, invitat in matinalul Impact FM Regional:

La profesionisti participa Robert Dorin reputat sportiv iesean, cunoscut in lumea sportului de contact, castigator al Cupei Romaniai la Box editia 2018, Adrian Botusan vice-campion de seniori, locul 2 la Golden Gong Macedonia si Dumitru Vicol, campion European si campion national, si nu in ultimul rand Alex Luiuz, tanara speranta a boxului profesionist.

Invitattii de onoare ai Galei sunt: mexicanul Jose Carlos Pelayo, presedintele comisiei de box profesionist din cadrul WBC, americanul Benjamin Rendon superwiser si inspector WBC.

Evenimentul debuteaza de la ora 21-00 la sala Gym Box din Iasi. Pentru bilete si rezervari sunteti asteptati la receptia clubului, din Strada Atelierului 13, Iași.

Comments are closed.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania