a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
Gazdele din această săptămână: Pensiunea „LA MOARA”

Gazdele din această săptămână: Pensiunea „LA MOARA”

7
411
0
Monday, 18 June 2018
concursuri

Îți este dor de munte?

Noi te scăpăm de această povară! Concursul Week-end în Bucovina încheie această săptămână cu o destinație nouă, unde tu poți să te relaxezi alături de o persoana dragă.

O vacanță all-inclusive așteaptă să fie câștigată!

Pensiunea „LA MOARA” este oaza ta de liniște după 7 zile agitate. În perioada 22-24 iunie 2018 pleci în Comuna Fundu Moldovei, Județul Suceava.

Aceasta este ascunsă la umbra copacilor din Fundu Moldovei cu peisaje ce-ți taie respirația, inconjurata de paduri intinse cat vezi cu ochii si aer mereu curat.

Cu o arhitectură tradițională românească, unde lemnul face casă bună cu piatra de râu, această “casă departe de acasă” este parcă uitată de timp, dar cu toate utilitățile necesare traiului modern.

Aici poți trăi o experiență culinara unică! Meniurile sunt bazate pe cultura locală, tradițiile și obiceiurile gastronomice.

Tot ce trebuie să faci este să dai like paginii de facebook Impact FM România, să completezi formularul de la secțiunea concurs și să aștepți să fii sunat în ziua de joi după ora 10.00.

Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi, folosind site-ul http://random.org. Se vor alege 10 persoane și apoi prin metoda bilețelul se va alege marele castigator.

 

Completează formularul și participă la tragerea la sorți din 19 aprilie 2018!

Căsuțele marcate cu * sunt obligatorii.

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania