Gheorghe Flutur dă start la lista de evenimente pe anul 2018

Gheorghe Flutur dă start la lista de evenimente pe anul 2018

1
246
0
Wednesday, 21 February 2018
stiri

Gheorghe Flutur a pre­zentat programul din acest an din judeţul Suceava ce cuprinde ofertele din perioada de primăvară-vară, aşteptările fiind optimiste în ceea ce privește un număr mare de turişti, dar a prezentat și calendarul evenimentelor din toamnă.

Gheorghe Flutur a transmis că în septembrie va fi organizată Sărbă­toa­rea Muntelui pe Rarău. El a legat acest eveniment de un anunţ referitor la faptul că anul acesta va începe să fie modernizat încă un drum judeţean de acces spre platoul Masivului Rarău: este vorba de porţiunea cu ple­­care din Câmpulung Moldovenesc, zo­na Izvorul Alb şi până la intersecţia cu drumul județean Pojorâta – Rarău.

Tot în pre­zen­tarea calendarului evenimentelor de toam­nă cu potenţial ­tu­ristic, Gheorghe Flutur a făcut referire la „Oktoberfest în Est”.

Invitat la emisiunea Ulițele Orașului din 21 februarie 2018, Marius Ursaciuc, primarul orașului Gura Humorului a anunțat că se află în discuții pentru acțiunilie de logistică necesare evenimentului ce va avea loc în toamna anului 2018, Oktoberfest.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania