a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
Gică Apetrii răspunde locuitorilor din Vatra Dornei

Gică Apetrii răspunde locuitorilor din Vatra Dornei

3
480
0
Friday, 07 April 2017
stiri

Şi în această după amiază,  Gică Apetrii,  consilier județean din partea PSD,  va răspunde propunerilor locuitorilor din oraşul Vatra Dornei.

Invitat al emisiunii Uliţele Oraşului de la Impact FM din această vineri, de la ora 18.00,  pentru a fi mai aproape de locuitorii oraşului Vatra Dornei,  Gică Apetrii îi încurajează pe aceştia să îî adreseze întrebări pe office@impactfm.ro sau SMS la 0748 418 044.

Uliţele oraşului  este o emisiune realizată de Dorin Moldovan, un jurnalist cunoscut prin abordarea aleșilor din administrația publică și prin tenacitatea cu care susține ideea pentru o reușită administrativă în Bucovina.

Ulițele orașului, un talk –show săptămânal de Impact!

A fost conceput, în special, ca un talk-show economic și administrativ, dar nu vor lipsi dezbaterile pe teme sociale, de învățământ și cultură sau politice.

Necesitatea dialogului, a dezbaterii și a soluțiilor găsite în urma unor confruntări de idei, toate se regăsesc în cadrul talk-show ului Ulițele orașului, cu Dorin Moldovan.

Se poate asculta pe frecvențele Impact FM 107,2 FM – jud.Suceava, 93,5 FM – Gura Humorului, 107,2 FM Câmpulung Moldovenesc sau 91,4 FM-Vatra Dornei, de luni până vineri, de la ora 18.00.

share

Leave a Reply

Your email address will not be published.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania