Hai în Bucovina!

Hai în Bucovina!

5
531
0
Sunday, 08 October 2017
concursuri
Pensiunea Royal și Impact FM te trimite la munte!
Poftim in Bucovina!
Impact FM îți face planuri  și pe 13, 14 și 15 octombrie! Pleci vineri la munte și duminică seara te întorci acasă… sperăm noi mai odihnit și cu amintiri plăcute!
In fiecare joi, la Dimineața Play, ai șansa să câștigi un premiu cu plecare în Bucovina! În acest weekend ești invitat la Câmpulung Moldovenesc, la Pensiunea Royal!
Pensiunea Royal este locația perfectă de unde puteți descoperi faimoasele Mănăstiri Pictate, cum ar fi Moldovița, Sucevița, Putna, Humor, Voroneț, Dragomirna, Arbore, și multe altele, Muzeul de Arta Lemnului, Colectia Tugui, Codrul secular de la Slatioara, Monumentul statuar Dragoș Vodă și Zimbrul, Prisaca Dornei.

Eleganța, curățenia impecabilă, liniștea, o atmosferă familială – iată câteva norme de ospitalitate care pentru Pensiunea Royal sunt lege.

Restaurantul are o bucătărie ultramodernă în care își desfășoară activitatea o echipă de maeștri bucătari ce pot satisface cele mai rafinate gusturi. La Pensiunea Royal puteți servi păstrăv proaspăt, crescut în păstrăvăria proprie.

  IMG_0642-Copy                 2

Completează formularul de mai jos și înscrie-te la tragerea la sorți de joi! 

Vă mulțumim și SUCCES!

Condiția este să răspunzi la telefonul IMPACT FM!
Căsuțele marcate cu * sunt obligatorii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com