Iasi Club de Biciclete, impreuna cu Hac Ciprian, sustin campania lui Mos Craciun

Iasi Club de Biciclete, impreuna cu Hac Ciprian, sustin campania lui Mos Craciun

3
123
0
Wednesday, 05 December 2018
publicmedia

În fiecare an, alături de partenerii noștri Iasi Club de Biciclete, reușim să strângem aproximativ 100 de pachete cu produse neperisabile, împărțite de Moș Crăciun copiilor din zone defavorizate care fac subiectul cazurilor sociale.

Le mulțumim prietenilor care au răspuns pozitiv la acțiunile noastre și alături de care facem echipă bună în fiecare an.

Nu putem să ne lăudăm că am fi magici sau că am avea puteri supranaturale. Nu ştim să facem jonglerii şi nici să facem obiectele să dispară.

“Casa lui Moș Crăciun” este un proiect cu adevărat născut din dragoste pentru copii și din pasiune pentru ceea ce facem.

Numărul mare de proiecte cu imaginea așa numiților ”Moș Crăciuni de închiriat” ne-a determinat să gândim ”Casa lui Moș Crăciun” ca fiind un orizont compact în care imaginea foarte cunoscută a personajului principal din Decembrie să se completeze cu un program artistic și socio-educativ pentru copii.

Casa lui Moș Crăciun este în sufletul fiecărui copil, de aceea suntem prezenți în viața comunității și printr-un număr mare de acțiuni caritabile.

share

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania