a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
Constantin Axinia, înlocuit de la conducerea CFR

Constantin Axinia, înlocuit de la conducerea CFR

5
118
0
Tuesday, 15 October 2019
stiri

Consiliul de Administrație al CFR a hotărât să-l înlocuiască din funcție de director general pe Constantin Axinia. Acesta a fost avertizat de ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, că va suporta consecințele faptului că nu a întocmit lista de restructurări în cadrul CFR, după modelul celor de la CNAIR.

„Nu mi-a trimis ministrul Transporturilor nicio dispoziție, mai ales că acestea vin prin Consiliul de Administrație, să fac o restructurare la calea ferată. Eu, ca interimar, nu pot să fac o restructurare pentru că nu am un target, nu am indicatori de performanță. Sunt interimar din 26 martie 2019, am mers din interimar în interimar în speranța că va fi un director general pus pe funcție care să primească indicatori de performanță și să facă restructurare. Eu ce să restructurez, pentru că această organigramă, care este acum la calea ferată, este făcută chiar de pe timpul când era ministru domnul Cuc, era domnul Chiper. Domnul Chiper e din nou director astăzi. Atunci i-a plăcut domnului ministru organizarea și acum nu-i mai place”, declară Constantin Axinia, pentru Mediafax.

Acesta susține că motivul demiterii sale este altul decât cel vehiculat de ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

„Domnul ministru mi-a spus să fac ceva și nu am făcut: de semnat un contract fără să aștept o hotărâre a instanței definitivă, ca să pot semna un contract. Pe legislație puteam să semnez contractul, dar intram sub incidența unei alte legi care spunea că dacă instanța superioară anulează hotărârea de tribunal voi fi pasibil de o amendă cuprinsă între 1-3% din valoarea contractului”, mai spune Constantin Axinia.

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania