a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
IMPACT FM RECOMANDĂ: Domestos și Cif te premiază

IMPACT FM RECOMANDĂ: Domestos și Cif te premiază

5
1371
0
Friday, 09 September 2016
concursuri

Unilever este cea mai importantă companie din România de pe piața bunurilor de larg consum, produsele de îngrijire a casei fiind nelipsite din viața unei adevărate gospodine.

Un adevărat expert în curățenie, Domestos luptă împotriva microbilor și a murdăriei, făcând casa ta să strălucească de curățenie.

Produsele pentru dezinfectare omoară bacteriile și îndepartează petele dificile, fiind recomandate pentru baie și bucătărie.

Domestos Power 5 este cel mai bun odorizant de toaletă din gamă.

Pentru o curățare perfectă, odorizantul îmbină cele 5 caracteristici : neutralizarea mirosurilor neplăcute, lăsând o aromă plăcută, oferă o spumă bogată, lasă vasul de toaletă stralucitor, previne depunerile de calcar și dezinfectează.

Și cu Cif descoperim curățenia absolută.

Oferă clienților o gamă largă de produse care îmbină pentru cele mai bune rezultate combinația de microparticule cu parfumuri energizante.

Cif SPRAY – Power&Shine prezintă molecule puternice de curățare care elimină instantaneu murdăria persistentă, lăsând suprafețele perfect curate.

Pe piață se găsesc 3 tipuri de produse: Cif Power&Shine – Degresant, Cif Power&Shine – Antibacterian, Cif Power&Shine – Anti-calcar.

3115-976412-img_hero_products-category-carousel-spray_330x330

Produsele actionează imediat, elimină petele de calcar, de săpun sau de grăsime arsă, omoară 99.9% din bacterii și viruși gripali.

Luna aceasta, până pe 19 septembrie, în magazinele Auchan cumpărătorii au parte de cea mai tare promoție cu premii garantate.

Impact FM te invită să participi la concursuri și în zona de acoperire IMPACT in Auchan Iași și Auchan Suceava.

Dacă cumperi Domestos Power 5 primești în magazine un produs Cif 250 ml Pink, iar dacă cumperi oricare Cif Power&Shine și primești în magazin, un produs Domestos Power 5.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania