a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
IMPACT FM recomandă gala caritabilă GYM BOX

IMPACT FM recomandă gala caritabilă GYM BOX

Like
555
0
Thursday, 19 January 2017
publicmedia

Boxează ca un mare campion și ajută un copil cu Sindromul Down!

GYM BOX îți oferă posibilitatea să lupți în ring ca un adevărat profesionist în cadrul unei gale caritabile de excepție.

Evenimentul PARTEnPARTE, ‘FACEM SINDROMUL KnockDOWN’, se va desfășura pe 1 martie și se adresează persoanelor novice în sportul cu mănuși care vor să ajute!

Participanții vor avea ocazia să se antreneze gratuit până în ziua evenimentului alături de profesioniștii de la  GYM BOX.

Aceștia vor avea nevoie de o adeverință de la medicul de familie care să menționeze faptul că sunt  apti pentru a practica acest sport.

De asemenea, GYMBOX si PARTEnPARTE îți pune la dispoziție echipamentul necesar pentru marele meci.

După aproape două luni de antrenament, cheamă-ți și familia sau prietenii să te vadă cum boxezi. Meciul va avea 3 reprize a câte 2 minute, cu un minut pauză.

Doritorii trebuie să vândă 25 de bilete de intrare pentru a strânge suma de bani necesara acoperirii costurilor evenimentului. Prețul unui singur bilet standard( pe scaun) este 20 lei, iar dacă vrei să stai la masa VIP-urilor( meniul este inclus) și trebuie să plătești 150 lei.

În cadrul galei ai ocazia să câștigi un premiu. Se va organiza o tombolă la care poate participa oricine. Tot ce trebuie sa faci este să cumperi un bilet de la hostess. Banii strânși în urma acestei tombole vor fi donați reprezentantului cauzei, care îi va folosi pentru nevoile stabilite.

Înscrierile pentru cei care doresc să urce în ring se fac la numărul de telefon 0748.425.412 sau direct la GYM BOX Iași și costă 50 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania