IMPACT FM

IMPACT FM

1
425
0
Tuesday, 17 January 2017
publicmedia

Machiajul este arta de a scoate în evidență cele mai frumoase trăsături de pe chipul unei femei, iar acum ai ocazia să îți perfecționezi cunoștințele de make-up cu ajutorul unui adevărat profesionist.

Start Makeup Academy organizează masterclass-ul “Glamour”, unde pentru două zile frumusețea va fi cea mai importantă. Vei învăța noi trucuri și stiluri de machiaj cu care să îți îmbunătățești abilitățile în domeniul preferat al femeilor.

Cursurile vor fi susținute de Nataly Frecautsan, un make-up artist specialist. Pasionată de aceasta artă, a câștigat numeroase premii, titluri și campionate la nivel internațional. A fost premiată în cadrul campionatului de make-up din Republica Moldova-2013, deține titlul ,,Cel mai bun make-up artist al machiajului Beauty” în cadrul concursului “”Make-up Atelier Paris Rusia ” -2014 și a fost nominalizată pentru ” Machiajul de mireasă” în cadrul campionatului ” OMC Frankfurt 2015″. De asemenea, este triplă campioană la make-up în cadrul concursului “Nevskie Berega “( Saint Petersburg, 2016).

În prima zi, participantele vor învăța Velvet smokey eyes – tehnica “efect de catifea”, euliner -gel, contouring airbrush, texturi cremoase, lucrul cu pigmentii, Old Hollywood Glamour – wet make-up effect, acuarela, secretul liniei de eyeliner geometrice, airbrush și Bridal make-up – piele luminoasa, tehnici waterproof, combinarea armonioasa a culorilor.

Un nou curs, o nouă lecție. În a doua zi prezentarea va fi axată pe Light Luxury Smokey Eyes – tehnici cremoase, eyeliner-gel, tehnica baking și tint, Lifting make-up – lucrul cu pielea cu probleme, tehnici de blending și Creative Bridal -Concurs make-up – butaforie, confecționarea elementelor artistice, linii geometrice, machiaj în tehnica creionului, reguli în machiajul de concurs, crearea unui concept.

După parcurgea masterclass-ului se oferă un certificat care să ateste aceste zile de pregătire.

Prețul pentru a participa la eveniment este 130 de euro, dacă plata se face până pe 15 februarie, și 150 de euro, dacă se achită după data menționată anterior. Cursantele vor avea parte de prezentare plus demonstrație.

Cursul se va desfășura pe 14 și 15 martie de la ora 10, la Hotel Unirea, în Sala Orion.

Înscrierile se fac la numărul de telefon 0749252915. Masterclass-ul este destinat doar persoanele care au cunoștințe avansate în domeniul make-up-ului.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania