Impact FM recomandă: Workshop-ul pentru mirese care nu vor să se mire

Impact FM recomandă: Workshop-ul pentru mirese care nu vor să se mire

2
1359
0
Friday, 13 January 2017
publicmedia

Învață cum să îți transformi nunta într-un eveniment de neuitat!

Ai ocazia să participi la un workshop organizat de Bliss Events și Ristretto Ristorante, care îți oferă ceva ce nu poate fi cumpărat sau închiriat. Aici vei afla cele mai importante secrete care vor transforma petrecerea ta într-o noapte minunată.

Pentru că detaliile fac diferența, la workshop-ul pentru mirese vei descoperi cum să îți organizezi nunta de la specialiști în domeniu.

Pentru câteva ore vei asista la o discuție în urma cărei vei şti ce și cum trebuie să faci pentru ca cea mai fericita zi din viața ta să fie una reușită.

Coafura, machiajul, decorațiile, rochia de mireasă, invitațiile, costumul mirelui sau decorațiile sunt alegeri dificile pentru mireasă, iar acum poți lua toate aceste decizii cu ajutorul a 20 de specialiști, toate acestea gratuit.

Rochia de mireasă este cel mai important detaliu pentru femei, care întregește tabloul nunții voastre. Atelier Aerial  îți spune cum să fii feminină, cum să îți alegi rochia astfel încât să  îți accentuezi corpul, dar să fie și conform preferințelor tale.

Machiajul și coafura te scot din anonimat și te fac să te simți specială într-o zi importantă. Make Up Iasi – Art Director Terenti Victoria te învață cum să te pui în valoare, cum să îți scoți trăsăturile în evidență și să te simți irezistibilă, iar Alina Sburlea Hairdresser îți dezvăluie micile secrete legate de păr.

Amintirile prind viață împreună cu Paul Pădurariu. Fotografiile surprind cele mai emoționante momente, cele mai spontane întâmplări și înduioşarea din privirile celor prezenți. O poză reușită stârnește mii de fiori, iar pentru a ști ce înseamnă fotografia de eveniment, specialistul nostru în domeniu te învață cele mai importante aspecte.

De asemenea, decorațiunile creează povestea, dansul mirilor te întroduce pentru câteva minute într-un basm, tortul marchează momentul, iar muzica completează admosfera feerică.

Workshop-ul gratuit se va desfăşura pe 5 februarie, de la ora 13:00 până la 19:00, iar înscrierile se fac pe http://blissevents.ro/cumsafiimireasa/.

Gazda întâlnirii va fi Restaurantul Ristretto.

Alege să ai o nuntă de vis!

share

Leave a Reply

Your email address will not be published.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania