IMPACT FM sărbătorește alături de Dopo Poco

IMPACT FM sărbătorește alături de Dopo Poco

5
2695
2
Tuesday, 10 January 2017
concursuri

Dopo Poco sărbătorește 10 ani de gusturi inedite!

Timp de un deceniu, cel mai cunoscut home delivery din Iași, ți-a rămas fidel cu mâncăruri din produse proaspete, de la furnizori atent selecționați, la care se adaugă multă pasiune. În decursul anilor, toate au fost servite clienților la oferte promoționale, aceștia având un avantaj garantat.

Pe piața din Iași, Dopo Poco s-a remarcat datorită calității serviciilor și a profesionalismului cu care consumatorii au fost tratați de fiecare dată când au apelat la serviciile de catering. De asemenea, au fost deschise puncte și în Piatra Neamț, Brașov și Timișoara.

Momentele importante din istoria Dopo Poco sunt legate de  lansarea meniului de catering și deschiderea restaurantului Dopo Poco Trattoria.

Noutatea cu care vă reține atenția Dopo Poco este locația Take Away. Aceasta este situată pe strada Mihai Vodă Viteazul 8A, în spatele sălii Grădinari (lânga pensiunea Velvet). Aceasta aduce posibilitatea de a comanda fără limita de comandă de 25 de lei care există la comenzile la domiciliu. Serviciul este unul rapid,  15-20 de minute, iar plata se poate face cash, cu cardul, cu tichete de masă sau vouchere.

Echipa Dopo Poco este formată din oameni ce își iubesc meseria și pun suflet în tot ceea ce fac, oferind cumpărătorilor servicii de calitate, mereu adaptate la nevoile și dorințele lor. Eforturile constante oferă o  experienţă culinară unică, la cel mai bun raport între ceea ce primești și ceea ce plătești.

Diversitatea produselor este menită să satisfacă și cele mai pretențioase gusturi! Meniul cuprinde zeci de sortimente de pizza, preparate din pui, salate, fast-food și platouri asezonate cu cele mai aromate sosuri. Pentru un sfârșit de masa dulce, poți comanda unul dintre cele mai delicioase deserturi Dopo Poco.

Sistem simplu de comandă și livrare a preparatelor (livrări la domiciliu + catering pentru evenimente), îți oferă o masă caldă în orice moment al zilei.

Cele mai căutate produse din gamă sunt pizza Super Deluxe, Meat, Gourmand sau Chicken, meniurile de crispy și platourile Dopo Poco ori mix grill. Toate acestea sunt oferite la promoții avantajoase: pizza 1 + 1 gratis, pizza party + Coca Cola la 2,5 l gratis, meniuri zilnice și doza Coca Cola de luni.

Detalii despre meniul Dopo Poco găsiți pe www.dopopoco.ro.

În fiecare zi de 10, în fiecare lună, la 10 ani de Dopo Poco, ascultătorii Impact FM vor fi premiați cu 10 pizza in emisiunea A!Live cu Ioana Rață! Sună în intervalul orar 14-17 la 021.98.11, telefonul Impact FM!

Numarul ascultătorilor premiați: 10! Fiecare câte 10 pizza de la Dopo Poco! Participă și la concursul de pe site, unde poți încheia ziua de 10 (10 ianuarie 2017) cu 10 pizza de la Dopo Poco! Extragerea va avea loc la 10 și 10. PM. *La concursul de pe site va fi 1 ascultător!

 

Ultimul câştigător la 10 ani de Dopo Poco se numeşte: 

Nume: Fandolea
Prenume: Cezar-Stefan

Extragerea ultimului premiu a avut loc în prezenţa unui reprezentant Dopo Poco!

Vă mulţumim pentru participare şi vă invităm să participaţi la noua aventură de 10 ani Dopo Poco ce va avea loc pe 10 februarie 2017! Succes!

Câştigătorii sunt invitaţi de mâine să ridice voucherele cu care pot comanda premiile. 1 premiu Dopo Poco constă în 10 pizza cu diametrul de 32 cm fiecare pizza, oferite de Dopo Poco ascultătorilor Impact FM!

 

 

 

2 Comments

  1. Panciuc Alex says:

    Pizza Gratis Dopo Poco

  2. Cristina says:

    La multi ani, Dopo Poco! Tot Capricorn?:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania