a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
Imperium Residence: un concept inovator, o comunitate

Imperium Residence: un concept inovator, o comunitate

8
330
0
Thursday, 25 April 2019
publicmedia

Imperium Residence este unul dintre cei mai de succes dezvoltatori imobiliari din Suceava, cu o experiență de 10 ani pe piața din România și principalul ajutor pentru cei care sunt în căutarea unui apartament destul de aproape de centrul orașului, dar destul de departe pentru a te bucura de oaza de liniște.

 

Cu proiecte finalizate, dar și cu altele în lucru, Imperium Residence are o ofertă variată de locuințe. Fiecare locuință va fi realizată cu o gamă variată de materiale de excepție, toate selectate pentru a oferi o experiență de confort și relaxare, cu atenție la detalii.

 

Detalii de la reprezentantul Impreium Residence, Ion Daniel:

Pentru această perioadă, Imperium Residence îți propune apartamente la cheie moderne și spațioase- O locuință pe gustul tău!

Imperium Residence a reușit să construiască pe lângă un concept inovator, o comunitate.

Imperium Residence oferă spre vânzare locuințe unifamiliale într-un cartier rezidențial, în Sfântul Ilie, Suceava, într-o zonă liniștită, la 10 minute de centrul orașului și la 1 minut de mijloacele de transport în comun. Construcția va fi compusă din parter+1 etaj+mansardă și va pune la dispoziția celor interesati 18 apartamente spațioase și confortabile.

Știm cât de importantă este libertatea ta de mișcare, de aceea Imperium Residence a proiectat complexul rezidențial astfel încât să vă pună la dispoziție parcari special amenajate. Nu vor lipsi nici spațiile de joacă, locul unde copii se pot bucura de natură și pot interacționa cel mai bine.

 

 

 

 

Imperium Residence, o companie cu o structură rezistentă, structură ce se regăsește în clădirile pe care le pun la dispoziția clienților care vor alege să locuiască în blocurile din Sf.Ilie, Suceava.

Carte de vizită

IMPERIUM RESIDENCE
Strada Statiunii, nr. 166, Moara
Telefon: 0040 753 361 400
Email: office@imperiumresidence.ro
Web: IMPERIUM RESIDENCE

 

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania