a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
În Zona Metropolitană Suceava se poate circula fără declarație. În Șcheia, care nu face parte din zonă, este necesară declarația.

În Zona Metropolitană Suceava se poate circula fără declarație. În Șcheia, care nu face parte din zonă, este necesară declarația.

11
206
0
Sunday, 17 May 2020
suceava

Prefectura Suceava anunță că în interiorul Zonei Metropolitane Suceava se poate circula fără declarația pe propria răspundere, pe perioada stării de alertă. Astfel, sucevenii care doresc să se deplaseze între localități, în afara Zonei Metropolitane Suceava, pentru asigurarea de bunuri necesare, au nevoie de declarație pe propria răspundere (scrisă sau tipărită, de pe formulare.sts.ro) în care vor bifa punctul 11 “alte motive justificate”.

Zona Metropolitană Suceava cuprinde localitățile aflate pe o rază de până la 30 km față de principalul oraș (conform art.11 din Legea nr. 351/2001, privind aprobarea Planului de amenajare a teritoriului naţional – Secţiunea a IV-a Reţeaua de localităţi).

Din Zona Metropolitană Suceava fac parte, pe lângă municipiul Suceava, orașul Salcea și comunele oraşul Salcea și comunele Adâncata, Bosanci, Ipoteşti, Mitocu Dragomirnei, Moara, Pătrăuţi, Vereşti, Siminicea, Stroieşti, Dumbrăveni, Udeşti, Hânţeşti şi Dărmăneşti. Pentru deplasarea în interiorul perimetrului Zonei Metropolitane Suceava nu este nevoie de declarație pe proprie răspundere.

Comuna Șcheia nu se află în Zona Metropolitană Suceava. Pentru deplasări în comuna Șcheia este necesară declarația pe propria răspundere. Declarația poate fi descărcată de aici: https://www.mai.gov.ro/declaratie-pe-propria-raspundere-stare-de-alerta.

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania