a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
Încep lucrările la Piața Agroalimentară din Gura Humorului!

Încep lucrările la Piața Agroalimentară din Gura Humorului!

3
3673
0
Wednesday, 02 May 2018
gura humorului

Primarul Marius Ursaciuc revine la Impact FM, de la ora 18.00!

Primarul Marius Ursaciuc, nu este doar un invitat al emisiunii Uliţele Oraşului de la Impact FM, ci a ales această prezenţă radio tocmai pentru a fi mai aproape de locuitorii oraşului Gura Humorului şi îi încurajează pe aceştia să îî adreseze întrebări pe office@impactfm.ro sau SMS la 0748 418 044, dar și în direct, în timpul emisiunii 0330 564 900.

Miercuri, 2 mai, de la ora 18.00, primarul Marius Ursaciuc va aduce informații despre lucrările de la Piața Agroalimentară din Gura Humorului.

Uliţele oraşului  este o emisiune realizată de Dorin Moldovan, un jurnalist cunoscut prin abordarea aleșilor din administrația publică și prin tenacitatea cu care susține ideea pentru o reușită administrativă în Bucovina.

Ulițele orașului, un talk –show săptămânal de Impact!

A fost conceput, în special, ca un talk-show economic și administrativ, dar nu vor lipsi dezbaterile pe teme sociale, de învățământ și cultură sau politice.

Necesitatea dialogului, a dezbaterii și a soluțiilor găsite în urma unor confruntări de idei, toate se regăsesc în cadrul talk-show ului Ulițele orașului, cu Dorin Moldovan.

share

Leave a Reply

Your email address will not be published.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania