a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE

Ioana Rață

ioana

Esti sigur că ai timp pentru povestea ei?

S-a apucat de radio în 1992, pentru că tătăl ei îi promisese o pereche de blugi dăcă va avea curaj să participe la un concurs de radio alături de colega ei de bancă. Concursul a început la ora 11:00 și s-a terminat la ora 21:00… pentru ea, deoarece nu avea curaj să se prezinte în sala de concurs și a asteptat să intre aproape toți candidații…181.

Doar 11 cîștigători au fost și printre ei și-a auzit și ea numele pentru prima dată la radio!

Prezentator de evenimente, coordonator proiecte speciale radio, organizator evenimente, DJ atestat, realizator de programe, de zi, de noapte, de după amiază, de dimineață, a trecut prin toate tronsoanele, dar cel mai mult și-a pus amprenta pe Iași cu programul Dimineața cu Andrei și Rața, alături de Silviu Andrei, DJ-ul “păcătos” de la Un Show Păcătos, și zâmbește mereu când aude că lumea se salută cu acest titlu de emisiune în prezența ei, neștiind că ea este Ioana Rață.

A câstigat în 2010 un concurs de voice over pe plan internațional și a devenit pentru un an de zile singura voce feminină vorbitoare de limba româna cu acces la pitch-uri pentru companii internaționale. A fost pentru un sezon vocea Juliei Roberts pentru brand-ul  Calzedonia.

A facut una din cele mai bune școli de radio la Radio HIT alături și de Rick Murphy, manager Mad Dog Radio USA, a fost angajat și a devenit freelancer radio în 2003 pentru că a crezut în radio-ul local, a făcut proiecte radio și emisiuni înregistrate pentru mai multe radio-uri din Regiunea Moldovei și în 2011 a început să lucreze pentru Radio ZU. Timp de 5 ani a făcut o echipă excelentă alături de Ionuț Durbaca și Radio Management, împreună au facut un mix reușit între vânzări și marketing radio, care au convins-o încă o dată că trebuie să revină pe emisie.

În 2016, Impact FM Regional i-a atras atenția și cu echipa potrivită, după 5 ani de lipsă emisie live, Ioana Rață s-a întors în FM LIVE pe Impact FM Regional! La emisie se adaugă o experiență din care au de cîștigat clienții locali, regionali și naționali, dar și ascultătorii care s-au bucurat de premii și informații verificate, pentru că Ioana nu este doar voce, ea face și vânzări și marketing radio.

Campanii ca Senzație la distracție, au convins clientul național CIUC, timp de 7 ani, să folosească mecanisme gândite de Ioana Rață cu aplicabilitate regională pentru a ajunge targetat la consumatori. Realizează campanii care pot fi cuantificabile pentru clienți și nu pune preț doar pe studii de piață.

Succesul ei?

Nu uita de unde a plecat… la 15 ani era o adolescenta timidă, care abia scotea două vorbe, la 16 ani avea prima emisiune radio.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania