a inceput POSTUL… cum le mai servim la masa? mai pe cantitate, sau CALITATE
Ion Lungu, despre candidatura pentru un nou mandat: Adversarul meu sunt eu

Ion Lungu, despre candidatura pentru un nou mandat: Adversarul meu sunt eu

8
119
0
Thursday, 07 November 2019
suceava

Primarul Sucevei, Ion Lungu, declară că nu are temeri în ceea ce privește contracandidații săi pentru viitoarele alegeri locale, arătând că el nu lucrează în sincope, având în vedere evenimente electorale, ci într-un ritm constant, iar dacă anumite proiecte ajung la maturitate în apropierea alegerilor, astea sunt întâmplătoare.

„Adversarul meu sunt eu. Dacă mie îmi ies proiectele, puțin contează cine candidează și de unde candidează”, spune Ion Lungu.

„Lucrez electoral din prima zi în care am ajuns primar, dar lucrez în același ritm. Nu accelerez dacă mâine sunt alegeri. Se întâmplă că anumite proiecte se materializează în perioada asta, dar eu am ritmul acesta de 15 ani. Mă întreabă lumea: Când începeți campania electorală?, dar eu am început-o a doua zi după alegeri, din 21 iunie 2004. De atunci sunt în campanie electorală, dar asta nu înseamnă că fac strategii. Eu lucrez cu continuitate”, mai spune Ion Lungu.

Primarul Sucevei arată că nu are nici o strategie deosebită și că dacă îi ies proiectele la care lucrează mai bine, mai ușor, sau dacă se întâmplă ca proiectul să se finalizeze în preajma momentelor electorale, este doar o întâmplare.

„Nu e nicio strategie deosebită. E aceeași strategie: de muncă”, a conchis Ion Lungu.

Sursa: News Bucovina

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Impact FM Romania